• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí ragů
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí ragů

autor: Lussy:)
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí ragů
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg kuřecí maso
    • 300
      g kuřecí salám (až 400g)
    • 1
      plechovka nákládané žampiony větší
    • 1
      kelímek smetana
    • 4
      lžíce máslo nebo Rama, Perla
    • 5
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balení plátkový sýr
    • mléko trocha
    • 2
      ks muškátový oříšek
    • pepř mletý
    • 1
      ks citron
    • toastový chléb

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso uvaříme a nakrájíme na kousky. Vedle v hrnci necháme rozpustit máslo, přidáme mouku. Po zhoustnutí přidáme smetanu, mícháme. Přidáme sůl, nastrouhaný muškátový ořech a bílý pepř.
2
Přidáme kuřecí maso, nadrobno nakrájený salám a žampióny, promícháme a vložíme do větší zapékací mísi (nebo můžeme vše připravovat rovnou v nádobě, ve které budeme zapékat).
3
Vedle v misce rozmícháme vejce s nastrouhaným sýrem a trochou mléka a zalijeme tím směs v zapékací nádobě. Dáme na 15 minut zapéct do trouby.
4
Podáváme v miskách, kde si porci zakápneme citrónem (dle chuti). Podáváme s tousty.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí ragú s houbami

Kuřecí ragú s houbami

Kuřecí ragú se žampiony

Kuřecí ragú se žampiony

Kuřecí / králičí ragú s hlívou

Kuřecí / králičí ragú s hlívou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radka radka | 27. 8. 2009 19:49

    jasně, že není nad pravé máslo!!! těžko vysvětluji žákům v hodině potraviny a výživa, že Rama, Perla atd. opravdu není máslo...to poctivé ze smetany!!!.....nou koment:-)

  • Sylva P. | 26. 8. 2009 10:02

    Pro mě je hrůza použití Perly nebo Ramy. Na tomhle se snad ani mouka nedá osmahnout. Voda se odděluje od něčeho žlutého. Co takhle klasické máslo?

  • radka radka | 19. 8. 2009 14:22

    tak nyní se dívám po pár hodinách mého komentáře a vidím, že text je poněkud už poopraven....tak buď sama kuchařka či redakce zapracovala...už se to dá i číst..... to jen na dodatek k mému textu níže.......zda se to dá jíst t ohodnotí prakticky někdo jiný....s pozdravem radka

  • radka radka | 19. 8. 2009 09:54

    omlouvám se "strouhat" :-))

  • radka radka | 19. 8. 2009 09:53

    katastrofa! stylisticky hrozně podáno, nejasné.... proč vařit kilo kuřecího masa a když už, tak které části? proč to pak házet do bešamelu? vývar je snad lepší na použití oné smetanové omáčky a už vůbec jsem nepochopila, proč bych měla já či kdo jiný struhat balíček plátkového sýra??:-)) no hlavně, že chutnalo....

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Uzeniny & mleté maso
Maso Drůbeží Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Hladká mouka Kuřecí maso Kuřecí salám Máslo Mléko Muškátový oříšek Nákládané žampiony Pepř mletý Plátkový sýr Smetana Toastový chléb Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Bábovka z vaječného koňaku

Bábovka z vaječného koňaku

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Brynzová pomazánka III.

Brynzová pomazánka III.

Karamelové řezy s mandlemi

Karamelové řezy s mandlemi

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Andělská roláda

Andělská roláda

Jednoduchý jogurtový beránek

Jednoduchý jogurtový beránek

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

83
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
74
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
54
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
48
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
34
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

Morbidní nález Míši Kuklové: Mrtvola na kuchyňské lince

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí ragů
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact