• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou

autor: papitka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • polévka instantní (Česneková, brokolicová, žampionová)
    • šlehačka
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka zlehka naklepeme rukou, jemně osolíme, dáme do zapékací mísy, instantní polévku smícháme se šlehačkou, zalijeme prsíčka a dáme do druhého dne odležet. Před zapečením posypeme sýrem dáme do trouby na 200 stupňů a zapékáme cca 35 minut.
2
Podáváme s opečeným bramborem, nebo s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka s fenyklem

Kuřecí prsíčka s fenyklem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 27. 7. 2010 13:58

    Nových vlastníkov si vybrali pôvodní vlastníci, ale určite si ich prácu predstavovali ináč. Ale asi platí to známe "keď ptáčka lapajú, pekne mu spievajú". Tiež chodím už viac na Toprecepty a Mimibazary a zopár ďalších. Je to škoda, lebo za Kovárových som sem chodila veľmi rada. P.S. Stačí si len pozrieť Menu dne - v poslednej dobe sa podľa neho vôbec nedá variť.

  • H. Hospodyňka | 27. 7. 2010 10:09

    O tom, že to tu upadá se občas píše delší dobu a stejně se nic nezměnilo. Noví vlastníci jsou ti, které si vybrali původní vlastníci, je to tak? Každopádně mám dojem, že ty negativní komentáře, odsudky, napomínání apod. spíš odrazují a nikoho nemotivují sem častěji chodit a jak vidno - směrem k vlastníkům - ani něco měnit k lepšímu. Konkurence - Top recepty je už o několik pater výše než Recepty.cz. Nedivím se, tam je plno fotek, sem můžete k jednomu receptu přidat jednu prťavou fotku. Tam jsou vlastníci - administrátoři velice vstřícní k uživatelům a uživatelé jsou tudíž většinou velice vstřícní sami k sobě. Zde je to pravý opak. Vlastníci o provoz nemají zájem a díky stáletrvajícímu stavu, který zavedl ještě pan Kovář, (oddělená, špatně přístupná a nevhodně členěná diskuse) tu už dááávno není takový ten společný duch a příjemná atmosféra.

  • Ladia - | 27. 7. 2010 08:44

    To že někoho upozorním na chybu nebo překlep, přece není negativní komentář. Nikdo nejsme neomylní. A pokud budou v názvech a receptech překlepy a chyby nepomůže ani sebelepší vyhledávání...

  • Zdena z JM | 27. 7. 2010 06:25

    Tady jde o to,že instantní polévka celý pokrm výborně ochutí,protože je tam kromě třeba česneku nebo brokolice i koření a nějaké to nezdravé ochucovadlo.Samozřejmě,když dáte česnek nebo brokolici,tak to taky asi nebude špatné,ale úplně jiný recept a ochutit to budete muset při nejmenším solí.Já tady mám taky jeden recept s instantní polévkou a je výborný.Jednou za čas,proč ne.

  • Zora Manasová | 26. 7. 2010 23:09

    Súhlasím s Ladiou, aj s Daniellou. Ide to tu dole vodou, tento recept to len potvrdzuje.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:12

    Jeste bych si dovolila oponovat, ze tento recept neni ani rychly, kdyz se nechava den odlezet a zdrava eccccka ????, to jsem zatim take jeste nevidela, take nic podle meho gusta, s tim souhlasim. Je to jako z kucharky Chytre napady.....Z reklamy!!!! Co cerstve suroviny???

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:02

    Pani H. Hospodynko, je skoda, ze sem nechodite casteji, protoze jinak by jste sama videla a mohla posoudit, jak to zde upada. Chapu pani Ladu, ze obcas napise negativni komentar k praci soucastnych vlastniku, tyto stranky jsou prece jeji dite a verim, ze se nemuze divat na to, jak to zde upada. Jinak jsem od ni na dobre recepty zaznamenala i mnoho pozitivnich komentaru. O kvalite preci svedsi i ztrata zakazniku, jako jste Vy, nehazejte jeste flintu do zita a chodte casteji :))))) Treba se nam podari vratit ke staremu dobremu standartu...?????

  • H. Hospodyňka | 26. 7. 2010 15:54

    Možná proto, paní Lado, že to je velice rychlé. INSTATNÍ vidím napsané jenom správně... Asi už se to opravilo. Recept taky není podle mého gusta, ale ať si každý udělá názor sám, ne? Už sem moc nechodím, ale zdá se mi, že když si tu čtu nějaké komentáře, pokud jsou od Vás, paní Lado, tak pouze negativní. Nebo se mi to jenom zdá?

  • Ladia - | 26. 7. 2010 14:01

    INSTANTNÍ ani jednou není napsáno správně... Jinak moc nechápu, proč instantní polévku, proč nepoužít rovnou česnek, brokolici nebo žampiony...

  • lenka galvasová | 25. 7. 2010 17:16

    Instatní polévkou se myslí klasická polévka v sáčku,anebo instatní polévka do hrnku?Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Polévka instantní Šlehačka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Staročeské zelníky s bramborami

Staročeské zelníky s bramborami

Mramorové maso

Mramorové maso

Šlehačkový mramorový beránek

Šlehačkový mramorový beránek

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Buřtový salát

Buřtový salát

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Vynikající tvarohové lívance

Vynikající tvarohové lívance

chili-medové paličky

chili-medové paličky

Doporučujeme

30 minut
Kořeněná rýže s tuňákem

Kořeněná rýže s tuňákem

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

86
Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
Bublanina, která dlouho…
60
Zeleninový salát s kuřecím masem, krutony a česnekovou zálivkou
Zeleninový salát s…
52
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
47
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
42
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact