• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou

autor: papitka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • polévka instantní (Česneková, brokolicová, žampionová)
    • šlehačka
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka zlehka naklepeme rukou, jemně osolíme, dáme do zapékací mísy, instantní polévku smícháme se šlehačkou, zalijeme prsíčka a dáme do druhého dne odležet. Před zapečením posypeme sýrem dáme do trouby na 200 stupňů a zapékáme cca 35 minut.
2
Podáváme s opečeným bramborem, nebo s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka s fenyklem

Kuřecí prsíčka s fenyklem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 27. 7. 2010 13:58

    Nových vlastníkov si vybrali pôvodní vlastníci, ale určite si ich prácu predstavovali ináč. Ale asi platí to známe "keď ptáčka lapajú, pekne mu spievajú". Tiež chodím už viac na Toprecepty a Mimibazary a zopár ďalších. Je to škoda, lebo za Kovárových som sem chodila veľmi rada. P.S. Stačí si len pozrieť Menu dne - v poslednej dobe sa podľa neho vôbec nedá variť.

  • H. Hospodyňka | 27. 7. 2010 10:09

    O tom, že to tu upadá se občas píše delší dobu a stejně se nic nezměnilo. Noví vlastníci jsou ti, které si vybrali původní vlastníci, je to tak? Každopádně mám dojem, že ty negativní komentáře, odsudky, napomínání apod. spíš odrazují a nikoho nemotivují sem častěji chodit a jak vidno - směrem k vlastníkům - ani něco měnit k lepšímu. Konkurence - Top recepty je už o několik pater výše než Recepty.cz. Nedivím se, tam je plno fotek, sem můžete k jednomu receptu přidat jednu prťavou fotku. Tam jsou vlastníci - administrátoři velice vstřícní k uživatelům a uživatelé jsou tudíž většinou velice vstřícní sami k sobě. Zde je to pravý opak. Vlastníci o provoz nemají zájem a díky stáletrvajícímu stavu, který zavedl ještě pan Kovář, (oddělená, špatně přístupná a nevhodně členěná diskuse) tu už dááávno není takový ten společný duch a příjemná atmosféra.

  • Ladia - | 27. 7. 2010 08:44

    To že někoho upozorním na chybu nebo překlep, přece není negativní komentář. Nikdo nejsme neomylní. A pokud budou v názvech a receptech překlepy a chyby nepomůže ani sebelepší vyhledávání...

  • Zdena z JM | 27. 7. 2010 06:25

    Tady jde o to,že instantní polévka celý pokrm výborně ochutí,protože je tam kromě třeba česneku nebo brokolice i koření a nějaké to nezdravé ochucovadlo.Samozřejmě,když dáte česnek nebo brokolici,tak to taky asi nebude špatné,ale úplně jiný recept a ochutit to budete muset při nejmenším solí.Já tady mám taky jeden recept s instantní polévkou a je výborný.Jednou za čas,proč ne.

  • Zora Manasová | 26. 7. 2010 23:09

    Súhlasím s Ladiou, aj s Daniellou. Ide to tu dole vodou, tento recept to len potvrdzuje.

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:12

    Jeste bych si dovolila oponovat, ze tento recept neni ani rychly, kdyz se nechava den odlezet a zdrava eccccka ????, to jsem zatim take jeste nevidela, take nic podle meho gusta, s tim souhlasim. Je to jako z kucharky Chytre napady.....Z reklamy!!!! Co cerstve suroviny???

  • Daniella O. | 26. 7. 2010 21:02

    Pani H. Hospodynko, je skoda, ze sem nechodite casteji, protoze jinak by jste sama videla a mohla posoudit, jak to zde upada. Chapu pani Ladu, ze obcas napise negativni komentar k praci soucastnych vlastniku, tyto stranky jsou prece jeji dite a verim, ze se nemuze divat na to, jak to zde upada. Jinak jsem od ni na dobre recepty zaznamenala i mnoho pozitivnich komentaru. O kvalite preci svedsi i ztrata zakazniku, jako jste Vy, nehazejte jeste flintu do zita a chodte casteji :))))) Treba se nam podari vratit ke staremu dobremu standartu...?????

  • H. Hospodyňka | 26. 7. 2010 15:54

    Možná proto, paní Lado, že to je velice rychlé. INSTATNÍ vidím napsané jenom správně... Asi už se to opravilo. Recept taky není podle mého gusta, ale ať si každý udělá názor sám, ne? Už sem moc nechodím, ale zdá se mi, že když si tu čtu nějaké komentáře, pokud jsou od Vás, paní Lado, tak pouze negativní. Nebo se mi to jenom zdá?

  • Ladia - | 26. 7. 2010 14:01

    INSTANTNÍ ani jednou není napsáno správně... Jinak moc nechápu, proč instantní polévku, proč nepoužít rovnou česnek, brokolici nebo žampiony...

  • lenka galvasová | 25. 7. 2010 17:16

    Instatní polévkou se myslí klasická polévka v sáčku,anebo instatní polévka do hrnku?Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kuřecí maso Polévka instantní Šlehačka Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Magdiny plátky

Magdiny plátky

Bulharské papriky s Balkánem

Bulharské papriky s Balkánem

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Dresing na hlávkový salát

Dresing na hlávkový salát

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Masové knedlíčky v rajské omáčce

Jablečný perník s tvarohem

Jablečný perník s tvarohem

Velmi snadná žampionová omáčka

Velmi snadná žampionová omáčka

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

174
Sypánky s mákem
Sypánky s mákem
79
Zapečené brambory se sýrovou strouhankou
Zapečené brambory se…
76
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
57
Máslové loupáčky
Máslové loupáčky
50
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka zapečená s instantní polévkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact