• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka v tatarce
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka v tatarce

autor: referentka
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka v tatarce
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • kuřecí maso prsa
    • tatarská omáčka
    • cibule
    • eidam sýr
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Do pekáčku dáme vrstvu na kolečka nakrájných brambor, na ně vrstvu koleček cibule, na ně rozprostřeme naklepané kuřecí řízečky. Na maso natřeme cca půl centimetrovou vrstvu dobré (já používám Helmansku) tatarské omáčky. Zalejeme necelým deci smetany. Zakryjeme a pečeme. Až je maso téměř měké, na každý plátek masa dáme plátek sýru a dopečeme.
2
Majonéza, cibule, smetana udělá neskutečně dobrý miš-maš na brambory a koření z tatarky úžasně vsákne do masíčka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Míra | 15. 9. 2014 12:46

    To je opravdu gastronomický humus.... Nakydat na maso pul cm tatarky a flaknout to do trouby. :'(

  • hancock | 19. 7. 2014 13:45

    Dnes jsem je udělala k obědu s grilovanou zeleninou a bylo to výborné :) Sýru určitě nešetřte :)

  • Martin Hušek | 3. 5. 2014 12:44

    Jsem naprostý začátečník, vařil jsem jen proto, že žena je nemocná. A přesto ¨to dopadlo dobře. Díky za jednoduchý resept :-)

  • polmari | 10. 4. 2014 13:06

    Výborné - dělala jsem tedy místo spodních brambor jako přílohu: http://www.recepty.cz/recept/brambory-na-paprice-jako-priloha-11794 a báječně se to doplnilo Určitě zopakuji.

  • muarp
    muarp | 23. 3. 2014 16:01

    Velmi snadný a chutný recept. Všem doporučuji.

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:58

    Maso bylo křehoučké a vynikající :-) po vystydnutí chutnalo ještě lépe!

  • Klára K. | 5. 9. 2011 14:52

    Robila som tieto kuracie prsia s tatarkou a musím povedať, že mali úspech. Šťavy bolo dosť aj bez smotany a mäso chuťove lepšie na druhý deň. Môžem len doporučiť.

  • Benova Lenka | 7. 3. 2009 18:01

    Dnes som varila tento recept a môžem len doporučiť. Manžel najprv neveril, ale potom si pochutnal a chválil. Zemiakov som mala menej, tak som pridala mrkvu a petržlen.

  • Světlana Čelechovská | 29. 9. 2008 10:30

    Irenko dík za zprávičku. Hezký den.:-)) (mimochodem náš taťka čučel na mně taky hodně divně a moc nevěřil, když jsem to dělala poprvé - jo,jo, chlapi jsou trošilililinku konzervativci a co se nepodobá na guláš tak tomu důvěřují podstatně méně :DDD

  • Irena Klasová | 26. 9. 2008 12:19

    Tak jsem neodolala a včera udělala na večeři, výsledek byl skvělý, rodina si pochutnala, i když taťka na to divně koukal, ale pak si pochutnal. Dávám jedničku s několika hvězdičkami.

  • Irena Klasová | 25. 9. 2008 08:23

    Paní Světlano moc děkuji za informaci a samozřejmě dám vědět, jak to dopadlo:-). Též přeji hezký den.

  • Světlana Čelechovská | 25. 9. 2008 07:57

    Maso i brambory jenom solím. Maso dostane chuť ingrediencií z tatarky Ale myslím si, že fantazii se meze nekladou.

  • Naďa Indruchová | 24. 9. 2008 21:12

    solíte brambory i maso nebo dáváte nějaké koření nebo nic?Děkuji za odpověď

  • Světlana Čelechovská | 24. 9. 2008 09:32

    A ještě jsem zapomněla, Irenko, mrkněte tady v receptech na "maskovaná kuřecí prsa", je to taky vynikající a rychlé, z jednoho hrnce.

  • Světlana Čelechovská | 24. 9. 2008 09:29

    Irenko, dělám to na 180st. něco kolem hodinky. Ale upřimně - otevřu pekáček, píchnu do brambor, do masa a když je vše OK, maso přikryju sýrem, troubu pustím naplno s grilem a zapeču dokud se sýr nerozpustí. Dejte vědět jak "to" dopadlo. Hezký den.

  • Irena Klasová | 24. 9. 2008 08:23

    Paní Světlano, děkuji za odpověď. Tatarku používám též Hellmans, a to hlavně yofresh. A ještě prosím o radu, jak dlouho se to přibližně peče a při kolika stupních? V sobotu bych ráda tento receptík vyzkoušela na oběd. Je to jednoduché a rychlé, což se mi v sobotu bude hodit. Děkuji

  • Danka Snášelová | 24. 9. 2008 00:29

    Dělám podobný recept a musím říct, že kuřecí prsíčka zapečená s tatarkou jsou vynikající. Brambory nedávám. Dno pekáčku zakryji cibulí, pak maso, tatarka a celé přikryji ještě plátkovým sýrem. Během pečení to krásně bublá. Příště dám pod maso i brambory. Mám ráda recepty z jednoho hrnce. Světlano dávám 1.

  • Světlana Čelechovská | 23. 9. 2008 14:25

    Irenko, podle počtu strávníků. Přesně tolik nakrájejte brambor, na ně v jedné vrstvě kolečka cibule, počet řízků podle toho kolik Vás je. V receptu je podstatná tá tatarka na těch řízcích. Té opravdu dost. Prostě zakrýt tatarkou maso. A šlehačka je tam kvůli tekutině pro brambory. Když se v průběhu pečení zdá, že je tam málo šťávy, klidně přidejte trochu šlehačky. Vyzkoušejte to, je to opravdu rychlé a fakt dobré. Světlana

  • Irena Klasová | 23. 9. 2008 14:07

    Recept vypadá lákavě, jen bych potřebovala vědět, kolik čeho se dává. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Eidam sýr Kuřecí maso Tatarská omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pivní salát

Pivní salát

Rychlý, levný oběd

Rychlý, levný oběd

Klatovský řízek

Klatovský řízek

Čočková polévka s párkem

Čočková polévka s párkem

Americké čokoládové cookies

Americké čokoládové cookies

Kuřecí kapsa First class

Kuřecí kapsa First class

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Oreo muffiny

Oreo muffiny

Bramborové placky (nejen) se zelím

Bramborové placky (nejen) se zelím

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

32
Salát s quinoou a sýrem halloumi
Salát s quinoou a sýrem…
31
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče
30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin
19
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se zelím
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsíčka se žampiony
Kuřecí prsíčka v zelném závitku
Kuřecí prsíčka v zelném závitku
Kuřecí ptáček s cuketovou omáčkou
Kuřecí ptáček s cuketovou omáčkou
Kuřecí ragú s houbami
Kuřecí ragú s houbami
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka v tatarce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact