• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka s broskví
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka s broskví

autor: Lenca.R
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka s broskví
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • broskvový kompot
    • sýr niva
    • eidam sýr
    • grilovací koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme grilovacím kořením (z obou stran). Krátce osmažíme v pánvi na oleji (jako přírodní řízek). Po osmažení dáme do zapékací misky, postrouháme nivou, na každé prsíčko s nivou dáme polovinu broskve a opět postouháme, tentokrát eidamem. Zalijeme olejem, na kterém jsme smažili kuřecí prsíčka (cca 4-5 lžic) a přidáme šťávu z kompotovaných broskví (cca 6 lžic). Dáme do rozpálené trouby (220 °C) asi na 10 minut.
2
Podáváme nejlépe s hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná kuřecí prsa s broskví a feferonkou

Plněná kuřecí prsa s broskví a…

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Salát z mangoldu a broskví s kozím sýrem

Salát z mangoldu a broskví s kozím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marťa | 31. 5. 2016 14:25

    To je fantazie, prso broskev sýr :-$ To je jako za komoušů, když lidi chtěli do světa :-D :'(

  • Akaschka | 31. 5. 2011 18:06

    Bylo to úžasné,opekla jsem brambory...jen jsem ten eidam nestrouhala a polozila cely platek,ale srouhany si myslím že by dělal lepší dojem :) jinak na jedničku :)

  • Jana Řezníčková | 23. 2. 2009 10:23

    Tak jsme si v neděli moc pochutnali ! Výborné! A udělala jsem hned na dva dny. Dneska ještě přidáme nastrouhaný sýr a opečeme plátky brambor a zase si moc pochutnáme! Dáváme velkou jedničku !!

  • Jana Řezníčková | 18. 2. 2009 15:02

    Lenko, chystám se na tento recept v neděli. už mám na lístečku napsáno, že musím koupit ty sýry. Ostatní mám doma. Tak už se těším a určitě dám po neděli vědět.

  • Lenka Růžičková | 17. 2. 2009 14:54

    Tak až vyzkoušíte, dejte určitě vědět, jak vám chutnalo. My tento recept máme snad každých 14 dní. Je to mňamka!!!

  • Jana Řezníčková | 16. 2. 2009 14:39

    tohle musí být dobrota, určitě vyzkoušíme některou neděli. díky za recept!

  • ladislava staffenová | 15. 2. 2009 14:12

    Zkuste kombinaci broskev - ananas - mandarinka -nemáchybu a je to další varianta ;-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Večeře Pečení Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskvový kompot Eidam sýr Grilovací koření Kuřecí maso Olej Pepř mletý Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtový koláč

Jogurtový koláč

Cannelloni se špenátem

Cannelloni se špenátem

Hrstkové ovocné knedlíky

Hrstkové ovocné knedlíky

Bramborák rodeo II.

Bramborák rodeo II.

Banánový koktejl na spaní

Banánový koktejl na spaní

Kafíčkový moučník

Kafíčkový moučník

Pomazánka z tvrdého salámu

Pomazánka z tvrdého salámu

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

18
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
17
Ryba v těstíčku
Ryba v těstíčku
15
Roštěnky Esterházy
Roštěnky Esterházy
14
Tykvový kompot
Tykvový kompot
14
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce

Zajímavé články

Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás ohromí na první sousto
Neapolská pizza: Královna italské kuchyně vás…
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
AHA.cz Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Basiková na dně! Nemoc a myšlenky na smrt

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Boho šaty: Komu budou slušet modely s volánky a kdo by se jim měl vyhnout obloukem?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

Dramatický duel v Survivoru: Hysterický Michael versus Dominika! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

5 znamení zvěrokruhu se silnou intuicí: Kdo vycítí problém dřív, než o něm promluvíte?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka s broskví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact