Špecle s brokolicovou omáčkou
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kuřecí prsíčka podle Míry s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já bych brokolici určitě nakrájela na malé růžičky a po změknutí ji už nemačkala. Ono to potom opravdu vypadá jak patlanice. Ale chutná výborně.
Také si myslím. Nedávno jsem tento recept dělala pro svého přítele a že ten je vybíravý na zeleninu a moc mu to chutnalo.
Datle a anonyme, vyzkoušeli jste ten recept, než jste napsali komentáře? Mě to tedy po přečtení rozhodně nepoživatelné nepřipadá.
Souhlasím, Datle, je to patlanice.
no tak toto je nepoživatelné
Místo zahušťování přidávám tavený sýr. Je to výborné a hodnotím 1.
Strouhaná tvarohová buchta
Výborné buchty
Veselá prošívaná deka
Sekaná jako roštěná
Mrkvové muffiny
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Ananasový koláč naruby
Salát Caprese
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Dršťková z bedel
Polévka z lišek
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky