Špecle s brokolicovou omáčkou
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kuřecí prsíčka podle Míry s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já bych brokolici určitě nakrájela na malé růžičky a po změknutí ji už nemačkala. Ono to potom opravdu vypadá jak patlanice. Ale chutná výborně.
Také si myslím. Nedávno jsem tento recept dělala pro svého přítele a že ten je vybíravý na zeleninu a moc mu to chutnalo.
Datle a anonyme, vyzkoušeli jste ten recept, než jste napsali komentáře? Mě to tedy po přečtení rozhodně nepoživatelné nepřipadá.
Souhlasím, Datle, je to patlanice.
no tak toto je nepoživatelné
Místo zahušťování přidávám tavený sýr. Je to výborné a hodnotím 1.
Vepřové nudličky zase jinak
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Dort s čokoládovým krémem
Dušená kari z dýně v mletém mase
Přírodní krkovička se zelím
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Bábovkový dort
Pórková polévka s cizrnou
Mexický těstovinový salát
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…