Špecle s brokolicovou omáčkou
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kuřecí prsíčka podle Míry s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já bych brokolici určitě nakrájela na malé růžičky a po změknutí ji už nemačkala. Ono to potom opravdu vypadá jak patlanice. Ale chutná výborně.
Také si myslím. Nedávno jsem tento recept dělala pro svého přítele a že ten je vybíravý na zeleninu a moc mu to chutnalo.
Datle a anonyme, vyzkoušeli jste ten recept, než jste napsali komentáře? Mě to tedy po přečtení rozhodně nepoživatelné nepřipadá.
Souhlasím, Datle, je to patlanice.
no tak toto je nepoživatelné
Místo zahušťování přidávám tavený sýr. Je to výborné a hodnotím 1.
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Bramboráky z kyselého zelí
Lasagne á la kamarádka Terka
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Můj dýňový kompot s ananasem
Maminčiny kuřecí závitky
Velikonoční muffiny
Kotlety v omáčce s hlívou
Pastýřský koláč
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi