Špecle s brokolicovou omáčkou
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kuřecí prsíčka podle Míry s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já bych brokolici určitě nakrájela na malé růžičky a po změknutí ji už nemačkala. Ono to potom opravdu vypadá jak patlanice. Ale chutná výborně.
Také si myslím. Nedávno jsem tento recept dělala pro svého přítele a že ten je vybíravý na zeleninu a moc mu to chutnalo.
Datle a anonyme, vyzkoušeli jste ten recept, než jste napsali komentáře? Mě to tedy po přečtení rozhodně nepoživatelné nepřipadá.
Souhlasím, Datle, je to patlanice.
no tak toto je nepoživatelné
Místo zahušťování přidávám tavený sýr. Je to výborné a hodnotím 1.
Tvarohový koláč s citronem
Nekynutý koláč s různým ovocem
Whiskey Sour - koktejl
Bramborové klobásy
Pomazánka se sýrem cottage
Zapečený lilek po italsku - bez tuku
Podzimní polévka s houbami
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Nepečené BeBe řezy
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros