Špecle s brokolicovou omáčkou
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Kuřecí prsíčka podle Míry s…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já bych brokolici určitě nakrájela na malé růžičky a po změknutí ji už nemačkala. Ono to potom opravdu vypadá jak patlanice. Ale chutná výborně.
Také si myslím. Nedávno jsem tento recept dělala pro svého přítele a že ten je vybíravý na zeleninu a moc mu to chutnalo.
Datle a anonyme, vyzkoušeli jste ten recept, než jste napsali komentáře? Mě to tedy po přečtení rozhodně nepoživatelné nepřipadá.
Souhlasím, Datle, je to patlanice.
no tak toto je nepoživatelné
Místo zahušťování přidávám tavený sýr. Je to výborné a hodnotím 1.
Jarní pomazánka
Pomazánka z tresčích jater II.
Ananasová pohádka
Piškotovo-vanilková bublanina s…
Křehký kokosový koláč s jablky -…
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Borůvková bublanina
Jednoduchý kávovník ala medovník
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem
Strouhaný kakaový koláč
Zeleninový boršč
Skořicové šneky
Pečená zelenina s bylinkami
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort