Kuřecí prsíčka odblaníme a nakrájíme na řízky. Nenaklepáváme je, ale vložíme je do marinády, kterou si připravíme z oleje, sójové omáčky, pepře, grilovacího koření, vegety a soli. Takto naložené je necháme v lednici jeden den stát.
2
Marinované řízky druhý den zvolna osmažíme na oleji. Hotové je vyjmeme z pánve a dáme stranou.
3
Místo nich přidáme do pánve na proužky nakrájenou anglickou slaninu, nakrájenou papriku, cibuli, pórek, česnek a brokolici. Vše orestujeme, poté dolijeme vodu, přisolíme, připepříme, přidáme také trochu sójové omáčky a dusíme.
4
Nakonec přidáme i kuřecí řízky a necháme je prohřát se směsí.
5
Jídlo je vhodné podávat s bramborami upravenými na různý způsob nebo s rýží.