olomoucké tvarůžky (syrečky)
nebo jiný aromatický sýr
Postup přípravy receptu
1
Klasika - maso naklepat, trošku osolit, dát plátek šunky (nemusí být), vložit olomoucký tvarůžek. Přehnout, utěsnit (jinak větráte celou kuchyň 2 hodiny), obalit v trojobalu. Smažit. Podávat s čímkoli. Ale vždy zapít pivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lulu
|24. 4. 2006 12:59
To fakt nemá chybu!!!!
Jana
|18. 3. 2006 18:52
Dodrota!!!Vřele doporučuji!
Ivana Samcová
|16. 3. 2006 19:17
Je to opravdu moc dobrý. Já vnitřní stranu prsíček posypu třeba i vegetou, paprikou/i pálivou/ nebo třeba stejkovým kořením, prostě, aby to bylo chuťově pikantnější. V trojobalu obaluji radši 2x. Zkoušela jsem i s vepřovým, ale kuřecí prsíčka se mi zdají nejlepší.
Martina Veselá
|15. 3. 2006 19:46
Dělám už dlouho a doporučuji. S olomouckými syrečky je to fakt mňamka.