Nádivka: na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme nakrájená játra, žampiony a chvílku orestujeme. Osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou petrželku.
2
Plnění masa: do kuřecího masa uděláme kapsy, které naplníme nádivkou a otvory uzavřeme páratky. Masíčko osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji.
3
Omáčka: na pánví, na které jme připravovali nádivku si připravíme i omáčku. Do výpeku (může v něm zůstat i trochu zbylé náplně - jater) přidáme kečup, červené víno, vodu a zahustíme škrobovou moukou (Solamylem, nebo hotovou světlou jíškou v prášku).
K plněnému masu nemám jedinou výtku ale omáčka nechutnala nikomu jen výpek zbytečně zkazila.
Renata Paulíková
|16. 2. 2010 09:19
Děkuji paní Dance za recept dnes jsem vyzkoušela-moc dobré,ochutnaly i kolegyně v práci,též jim to chutnalo.Dávám za 1
Danka Snášelová
|5. 8. 2009 23:08
Simčo, dík za fotečku. Na těchto stránkách jsem již delší dobu nebyla, proto děkuji až teď.
Di -
|8. 4. 2009 17:27
Nebudeme, Simčo. Říká se, že není chyba upadnout, ale zůstat ležet.
Simča Sládková
|8. 4. 2009 02:36
Aúúúúúúúúúúúúúú, nebijte mne, já tu hrubku vidííííím. To je ostuda!!!! Pardon....
Simča Sládková
|8. 4. 2009 00:51
Maso plněné masem - to je něco pro mně :-)
Romča
|5. 3. 2007 18:34
Bezvadný recept - nemá chybu. Ještě teď se s přítelem olizujeme. Červené víno dává pokrmu ten pravý šmak. A po dobré večeři, zbytek vínečka dopijeme = samá romantika. Dávám za 1.
Martina
|5. 3. 2007 15:08
Manžel má rád játra na všechny možné způsoby. Zítra mu udělám radost a recept vyzkouším. Dám vědět.