Nejdřív jsem si říkala, že je tam to listové těsto víceméně zbytečné, ale není, dodává tomu jídlu takový zvláštní šmrnc...Doporučuji všem!
Tak jak píše Vlaďka už v roce 2006 mám i já v lednici listové těsto,prsíčka i žampiony. Bude v sobotu k večeři , jen se zeleninou.Jen mám jednu připomínku - také jsem vždy žampiony loupala, pak jsem se někde dočetla, že právě v té šlupce je nejvíce vitamínů, tak, že žampiony jen omývám - neloupu !!
Moc dobré ! Variant je urcite mnoho. Ja tentokrat pridala kousicek zluté a cervené kapie. A pro sve nenasyty delala s bramborovou kasi, ale v lete jen se salatem to bude skvela vecere.
Vyzkoušeno, spapáno, vynikající... akorát náplň jsem trošičku pozměnila, místo žampionů tam padl pórek a místo eidamu gouda. Ale obměn by se určitě našlo moc a všechny budou dobré. Díky za nápad :)
Slávko, děkuji za pochvalu, moc mě těší. U nás toto jídlo patří k oblíbeným, ale že se vyzkouší přímo v restauraci, to mě ani nenapadlo.
Dnes sme tento recept dali v reštaurácii na jedálny lístok za prijateľnú cenu a za 1/2 hodiny bol vypredaný.Bol vynikajúci
Opravdu dobré jídlo a docela rychlé. Jako sobotní oběd vynikající.
Vynikající, další recept, kterým jsem obohatila nedělní oběd a všichni mě chválili-moje rodina uznává z masa pouze kuřecí prsa.
Takže jsem o víkendu vyzkoušela a můžu všemdoporučit. Opravdu moc dobré!!!!!
Kdo to tuší že právě na víkend mám doma v lednici kuřecí prsa, listové těsto a žampiony a nevímco vařit? Díky za inspiraci
Tohle bude dobré, přidávám k oblíbeným:-)