Zito, omlouvám se, je to, jak píšeš. Maizena i Gustin je tedy kukuřičný, Solamyl bramborový.... Ale nic to nemění na tom, že ta lžička Maizeny recept nijak významně neovlivní.... =-O
Simčo, napsala jsi to obráceně ;-) kukuřičný je Gustin a bramborový Solamyl, Maizenu nepoužívám, ale dle názvu to bude asi kukuřičný "mais". :-) Do jídel používám Solamyl a do moučníků Gustin. :-)
na kolik je tento recept porcí :-\
Klídek, Maizena je kukuřičný škrob, místo té můžeš dát i škrob bramborový (Gustin), nebo i hl. mouku - je to tam pouze na zahuštění....
maizenu jsem se ani neobtěžovala googlit, co že to je, takže vynecháno :D , rum po ruce zrovna nebyl, takže také nic. Použila jsem zakysanou smetanu a broskve z kompotu, jako příloha rýže. Výborný výsledek, děkuji za recept a dávám palec nahoru
Prosím o opravu té příšerné hrubky.