• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka ala iNDY
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka ala iNDY

autor: iNDYCZ
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička provensálské bylinky
    • 1
      špetka kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička gyros koření
    • 1
      lžička petrželová nať
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      dl pivo
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžička chilli nebo tabasco

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, smícháme s cibulí nakrájenou na kostičky a česnekem (4 stroužky česneku nakrájíme na plátky, 2 stroužky česneku prolisujeme), kořením, petrželkou, sojovou a worchestrovou omáčkou, pokapeme olejem a přiměřeně pivem. Necháme 20 minut odležet. Poté maso zprudka opečeme na oleji. Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou. Můžeme dochutit na talíři chilli omáčkou nebo tabascem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia | 14. 11. 2010 09:48

    Prosím doplnit autora: Zdeněk Kovář

  • Zdeněk Kovář | 9. 2. 2006 16:26

    Hanka Linkhart: zkuste hledat "PROVENCALE SPICES" (provencalske koreni nebo provencalske bylinky) v nejakem gourmet shopu v Australii.

  • HANKA LINHART | 24. 7. 2005 12:43

    Urcite je to vynikajici,ale bohuzel nevim,kde mam jit pro to koreni.[provicalske nebo tak nejak]Mi tady v Australii mame opravdu vse,ale tohle koreni asi nenajdu nikde.Muzu to nahradit necim jinym.Presto,ale moc dekuji.Urcite to vyskousim. HANKA- AUSTRALIA.

  • Jana Tichá | 5. 6. 2005 13:29

    Výborná kombinace koření. Nikdy bych si nepomyslela, že tolik druhů koření najednou může jít dohromady. Určitě tohle jídlo bude patřit k našim oblíbeným!

  • Máša Preislerová | 2. 6. 2005 08:04

    Musím také tento recept pochválit. Všem doma chutnalo.

  • Lubor 2 | 15. 5. 2005 06:06

    Super :-D. Jo a pro Kamilu, to nebude asi receptem, ale rukama :-(

  • Robert Vontszemű | 23. 2. 2005 14:44

    Nazval jsem to:" Co jsme doma nenašli",ale žena se svým "Vylekaným masem" byla rozhodně blíž pravdě...

  • Jana Řezníčková | 24. 1. 2005 07:58

    Tak jsem tento recept konečně zkusila a musím říct, že jsem ráda, protože je to vynikající a velice chutné!!!!!! Protože nás bylo včera k obědu včera více, dělala jsem to z téměř 2 kg masa, mladší syn chodil ujídat ještě před obědem. Vylepšila jsem to nakrájenými žampiony, protože ty dávám dost často do takovýcdhto receptů. K tomu bramborovou kaši, pěkně našlehanou a salát z kyselého zelí. Byla to dobrůtka, skoro se to nemuselo kousat.....

  • Linda Sládková | 20. 1. 2005 12:35

    Bylo to opravdu výborné! Místo brambor jsme si k tomu dali kus kus uvařený v zeleninovém bujónu a bylo to výborné!!!!

  • Mlsounek | 22. 12. 2004 14:34

    Záleží na každém jak sladí poměr koření. Když to někdo přežene nemůže soudit, že by recept byl špatný, správný kuchař si poradí a myslím, že je to chuťovka...

  • Kuchařka on-line | 22. 12. 2004 13:28

    Jan Michalko: kazdemu chutna neco jineho. Co se pozivatelnosti tyce, jde o to, jestli jste to pripravil dle uvedeneho postupu nebo podle sebe. Dle ostatnich komentaru a nazoru si kladu otazku, kde asi soudruzi z NDR udelali chybu ...

  • Jan Michalko | 22. 12. 2004 12:51

    Podle me to je moc koreni najednou a nakonec se to ani neda jist.

  • Ivule | 13. 12. 2004 13:54

    Mému muži to nechutnalo,nemá rád bylinky, ale já se synem jsme si na tom pošmakovali už poněkolikáte.

  • Pavla Karbanova | 12. 12. 2004 15:39

    Nám to teda moc nechutnalo. Nic zvláštního.

  • sabrina | 30. 11. 2004 14:41

    opravdu vynikajici.....pohadka :-) musim rici lepsi rizky jsem nejedla. dekuji

  • Blanka | 28. 11. 2004 17:19

    Zkusila jsem přesně dle návodu. Opravdu vynikající!! Jen na závěr jsem maso vyndala a zbylou směs zalila smetanou..nemělo to chybu.

  • Petr | 22. 11. 2004 18:30

    Právě jsem to vyzkoužel a musím souhlasit. Bylo to velmi chutné. Jediné, co mi chybělo byl gyros. Příště si ho ale seženu.

  • MILAN | 20. 11. 2004 08:50

    SKUSIM TO.

  • Luba Jurcakova | 8. 11. 2004 21:33

    Vyborna obmena: do masa nedavam pivo, len na zaver pokvapkat olejom, aby sa vsetko "spojilo". Nechat v ladnicke odlezat. Po osmazeni vybrat z panvice, vypek zaliat asi 1,5 dcl sladkej smotany, dochutit kari a solou. Potom zaliat maso a podavat s ryzou. Dnes som to varila - verte stoji to za to!

  • Lubor | 2. 11. 2004 20:01

    Vynikající

  • Mila Korinkova | 31. 10. 2004 14:20

    nemela jsem gyros a cibuli jen cervenou,maso jsem nakrajela na spalicky a cibuli na nudlicky, nechala odlezet asi 5 hod a byla to basta velika,recept okamzite adoptuji,vyzkousim original s gyrosem a "rozkecam dal " - diky

  • Yvonka | 12. 10. 2004 16:13

    Pro dospělé vynikající, pro děti trochu méně česneku.

  • Kristýna | 29. 9. 2004 12:47

    Taky jsem to vyzkoušela a opravdu vynikající recept, ještě teď se oliziju když si na tu dobrotu vzpomenu :-)))))

  • Vašek Ostádal | 19. 9. 2004 17:31

    Vynikající je málem slabé slovo. Lze vytvořit i z dalších druhů bílého masa (krůtích či kuřecích vykoštěných stehen - je to ještě šťavnatější). V receptu není přímo uvedeno, ale asi se rozúmí, že před tepelnou úpravou masa seškrabeme marinádu, tu pouze lehce provaříme v hrnečku a na hotové maso či přílohu nalijeme. Tato tepelně upravená marináda se dá právě chilli či tabaskem ještě dochutiti.

  • Martin Kubát | 19. 9. 2004 12:51

    Marinádu jsem přidal k poloopečenému masu a v tom do dodusil, pak s tím přelil brambory na talíři. Fakt dobré. Bál jsem se, že díky mnoha směsem koření to nebude mít výraz,ale překvapilo mne to. Doporučuju. Je to za chvíli hotovéa ne drahé.

  • Maja | 10. 9. 2004 13:28

    Opravdu moc chutné, na hotové prsíčka jsem nastrouhala nivu a bylo to výtečne.

  • Daniela Tučková | 4. 9. 2004 22:06

    Opravdu moc dobré, i manželův mlsný jazýček bylmoc spokojený.

  • r. | 31. 8. 2004 13:34

    naj kuracie prsicka ake som jedol;) a co sa tyka toho "laku" skusil som ho pripravit vo "vypeku" od prsicok - dolial som troska piva, pridal chili omacku, nechal zahustnut a bolo to super;)

  • Bozule Bozulová | 19. 7. 2004 22:32

    prsíčka jsou skvělé - je to vynikající mňamka ***

  • Kuchařka on-line | 19. 7. 2004 19:36

    Marinadu muzete prilit k opekajicimu se masu a stavou z marinady pote polit brambory.

  • Beda Travnicek | 16. 7. 2004 21:06

    Tak si ho mel vypit setrilku :)

  • Petr Jančálek | 12. 7. 2004 15:48

    Potvrzuji, je to výtečné. Akorát by mě zajímalo, jestli jde využít ten lák, ve kterém to bylo naloženo. Bylo mi líto ho vylívat, protože byl moc dobrý.

  • Garli | 26. 6. 2004 20:39

    Neskutečné !!!!

  • Misa | 21. 6. 2004 15:25

    Je to mňamka!

  • Aťa | 13. 6. 2004 20:05

    Asi neřeknu nic nového, vynikající!

  • Anonym | 12. 6. 2004 16:32

    Výborné!!!!!!!!!!!

  • jedlík z jedlíkova | 9. 6. 2004 13:33

    Vyborné!

  • JANA NIESNEROVÁ | 6. 4. 2004 02:52

    TENTO RECEPT JE VELMI DOBRÝ,BA PŘÍMO VYNIKAJÍCÍ,VYZKOUŠEJTE. JANA

  • Ivo | 5. 4. 2004 20:26

    Skvělý recept-lepší jsem ještě nejedl-a to kuře nemusím mít!

  • Ala Ind | 5. 4. 2004 20:25

    Skvělý prsíčka-lepší sem eště nejed

  • Ladin | 2. 4. 2004 22:03

    Škoda jen glutamanu v kořenících směsích a sójovce. Ono pak chutná dobře všechno. Tedy mozek si to myslí. Líbí se mi ale ten krájený česnek. Přeji dobrou chuť!

  • Jana | 20. 3. 2004 19:19

    Bylo to strašně moc dobré, doporučuji všem!

  • Lucie | 19. 3. 2004 09:33

    Bylo to vynikající, doporučuji.

  • rostislav dzuik | 16. 3. 2004 16:36

    bylo to dost dobrý doporučuji

  • Milan | 21. 2. 2004 11:42

    opravdu super

  • Vendy Zdražilová | 9. 2. 2004 07:40

    Tak jsem v sobotu uvařila tento pokrm a strašně moc nám to chutnalo. Fakt výtečné, doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Grilovací koření Gyros koření Kari Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželová nať Pivo Provensálské bylinky Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nakládaný bůček

Nakládaný bůček

Domácí Pribináček

Domácí Pribináček

Tetino maso

Tetino maso

Laskonky pravých Labužníků

Laskonky pravých Labužníků

Luigiho zeleninové rizoto na italský způsob

Luigiho zeleninové rizoto na italský…

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Thajské žluté zeleninové karí

Thajské žluté zeleninové karí

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

172
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
92
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
36
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
36
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
26
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Kuřecí prsíčka Nenasyta
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka ala iNDY
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact