Hanka Linkhart: zkuste hledat "PROVENCALE SPICES" (provencalske koreni nebo provencalske bylinky) v nejakem gourmet shopu v Australii.
Urcite je to vynikajici,ale bohuzel nevim,kde mam jit pro to koreni.[provicalske nebo tak nejak]Mi tady v Australii mame opravdu vse,ale tohle koreni asi nenajdu nikde.Muzu to nahradit necim jinym.Presto,ale moc dekuji.Urcite to vyskousim. HANKA- AUSTRALIA.
Výborná kombinace koření. Nikdy bych si nepomyslela, že tolik druhů koření najednou může jít dohromady. Určitě tohle jídlo bude patřit k našim oblíbeným!
Musím také tento recept pochválit. Všem doma chutnalo.
Super :-D. Jo a pro Kamilu, to nebude asi receptem, ale rukama :-(
Nazval jsem to:" Co jsme doma nenašli",ale žena se svým "Vylekaným masem" byla rozhodně blíž pravdě...
Tak jsem tento recept konečně zkusila a musím říct, že jsem ráda, protože je to vynikající a velice chutné!!!!!! Protože nás bylo včera k obědu včera více, dělala jsem to z téměř 2 kg masa, mladší syn chodil ujídat ještě před obědem. Vylepšila jsem to nakrájenými žampiony, protože ty dávám dost často do takovýcdhto receptů. K tomu bramborovou kaši, pěkně našlehanou a salát z kyselého zelí. Byla to dobrůtka, skoro se to nemuselo kousat.....
Bylo to opravdu výborné! Místo brambor jsme si k tomu dali kus kus uvařený v zeleninovém bujónu a bylo to výborné!!!!
Záleží na každém jak sladí poměr koření. Když to někdo přežene nemůže soudit, že by recept byl špatný, správný kuchař si poradí a myslím, že je to chuťovka...
Jan Michalko: kazdemu chutna neco jineho. Co se pozivatelnosti tyce, jde o to, jestli jste to pripravil dle uvedeneho postupu nebo podle sebe. Dle ostatnich komentaru a nazoru si kladu otazku, kde asi soudruzi z NDR udelali chybu ...
Podle me to je moc koreni najednou a nakonec se to ani neda jist.
Mému muži to nechutnalo,nemá rád bylinky, ale já se synem jsme si na tom pošmakovali už poněkolikáte.
Nám to teda moc nechutnalo. Nic zvláštního.
opravdu vynikajici.....pohadka :-) musim rici lepsi rizky jsem nejedla. dekuji
Zkusila jsem přesně dle návodu. Opravdu vynikající!! Jen na závěr jsem maso vyndala a zbylou směs zalila smetanou..nemělo to chybu.
Právě jsem to vyzkoužel a musím souhlasit. Bylo to velmi chutné. Jediné, co mi chybělo byl gyros. Příště si ho ale seženu.
SKUSIM TO.
Vyborna obmena: do masa nedavam pivo, len na zaver pokvapkat olejom, aby sa vsetko "spojilo". Nechat v ladnicke odlezat. Po osmazeni vybrat z panvice, vypek zaliat asi 1,5 dcl sladkej smotany, dochutit kari a solou. Potom zaliat maso a podavat s ryzou. Dnes som to varila - verte stoji to za to!
Vynikající
nemela jsem gyros a cibuli jen cervenou,maso jsem nakrajela na spalicky a cibuli na nudlicky, nechala odlezet asi 5 hod a byla to basta velika,recept okamzite adoptuji,vyzkousim original s gyrosem a "rozkecam dal " - diky
Pro dospělé vynikající, pro děti trochu méně česneku.
Taky jsem to vyzkoušela a opravdu vynikající recept, ještě teď se oliziju když si na tu dobrotu vzpomenu :-)))))
Vynikající je málem slabé slovo. Lze vytvořit i z dalších druhů bílého masa (krůtích či kuřecích vykoštěných stehen - je to ještě šťavnatější). V receptu není přímo uvedeno, ale asi se rozúmí, že před tepelnou úpravou masa seškrabeme marinádu, tu pouze lehce provaříme v hrnečku a na hotové maso či přílohu nalijeme. Tato tepelně upravená marináda se dá právě chilli či tabaskem ještě dochutiti.
Marinádu jsem přidal k poloopečenému masu a v tom do dodusil, pak s tím přelil brambory na talíři. Fakt dobré. Bál jsem se, že díky mnoha směsem koření to nebude mít výraz,ale překvapilo mne to. Doporučuju. Je to za chvíli hotovéa ne drahé.
Opravdu moc chutné, na hotové prsíčka jsem nastrouhala nivu a bylo to výtečne.
Opravdu moc dobré, i manželův mlsný jazýček bylmoc spokojený.
naj kuracie prsicka ake som jedol a co sa tyka toho "laku" skusil som ho pripravit vo "vypeku" od prsicok - dolial som troska piva, pridal chili omacku, nechal zahustnut a bolo to super
prsíčka jsou skvělé - je to vynikající mňamka ***
Marinadu muzete prilit k opekajicimu se masu a stavou z marinady pote polit brambory.
Tak si ho mel vypit setrilku
Potvrzuji, je to výtečné. Akorát by mě zajímalo, jestli jde využít ten lák, ve kterém to bylo naloženo. Bylo mi líto ho vylívat, protože byl moc dobrý.
Neskutečné !!!!
Je to mňamka!
Asi neřeknu nic nového, vynikající!
Výborné!!!!!!!!!!!
Vyborné!
TENTO RECEPT JE VELMI DOBRÝ,BA PŘÍMO VYNIKAJÍCÍ,VYZKOUŠEJTE. JANA
Skvělý recept-lepší jsem ještě nejedl-a to kuře nemusím mít!
Skvělý prsíčka-lepší sem eště nejed
Škoda jen glutamanu v kořenících směsích a sójovce. Ono pak chutná dobře všechno. Tedy mozek si to myslí. Líbí se mi ale ten krájený česnek. Přeji dobrou chuť!
Bylo to strašně moc dobré, doporučuji všem!
Bylo to vynikající, doporučuji.
bylo to dost dobrý doporučuji
opravdu super
Tak jsem v sobotu uvařila tento pokrm a strašně moc nám to chutnalo. Fakt výtečné, doporučuji.