• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka ala iNDY
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka ala iNDY

autor: iNDYCZ
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 29
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 1
      ks cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička provensálské bylinky
    • 1
      špetka kari
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      lžička gyros koření
    • 1
      lžička petrželová nať
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      dl pivo
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      lžička chilli nebo tabasco

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, smícháme s cibulí nakrájenou na kostičky a česnekem (4 stroužky česneku nakrájíme na plátky, 2 stroužky česneku prolisujeme), kořením, petrželkou, sojovou a worchestrovou omáčkou, pokapeme olejem a přiměřeně pivem. Necháme 20 minut odležet. Poté maso zprudka opečeme na oleji. Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou. Můžeme dochutit na talíři chilli omáčkou nebo tabascem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

Kuřecí prsíčka se žampiony

Kuřecí prsíčka se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia | 14. 11. 2010 09:48

    Prosím doplnit autora: Zdeněk Kovář

  • Zdeněk Kovář | 9. 2. 2006 16:26

    Hanka Linkhart: zkuste hledat "PROVENCALE SPICES" (provencalske koreni nebo provencalske bylinky) v nejakem gourmet shopu v Australii.

  • HANKA LINHART | 24. 7. 2005 12:43

    Urcite je to vynikajici,ale bohuzel nevim,kde mam jit pro to koreni.[provicalske nebo tak nejak]Mi tady v Australii mame opravdu vse,ale tohle koreni asi nenajdu nikde.Muzu to nahradit necim jinym.Presto,ale moc dekuji.Urcite to vyskousim. HANKA- AUSTRALIA.

  • Jana Tichá | 5. 6. 2005 13:29

    Výborná kombinace koření. Nikdy bych si nepomyslela, že tolik druhů koření najednou může jít dohromady. Určitě tohle jídlo bude patřit k našim oblíbeným!

  • Máša Preislerová | 2. 6. 2005 08:04

    Musím také tento recept pochválit. Všem doma chutnalo.

  • Lubor 2 | 15. 5. 2005 06:06

    Super :-D. Jo a pro Kamilu, to nebude asi receptem, ale rukama :-(

  • Robert Vontszemű | 23. 2. 2005 14:44

    Nazval jsem to:" Co jsme doma nenašli",ale žena se svým "Vylekaným masem" byla rozhodně blíž pravdě...

  • Jana Řezníčková | 24. 1. 2005 07:58

    Tak jsem tento recept konečně zkusila a musím říct, že jsem ráda, protože je to vynikající a velice chutné!!!!!! Protože nás bylo včera k obědu včera více, dělala jsem to z téměř 2 kg masa, mladší syn chodil ujídat ještě před obědem. Vylepšila jsem to nakrájenými žampiony, protože ty dávám dost často do takovýcdhto receptů. K tomu bramborovou kaši, pěkně našlehanou a salát z kyselého zelí. Byla to dobrůtka, skoro se to nemuselo kousat.....

  • Linda Sládková | 20. 1. 2005 12:35

    Bylo to opravdu výborné! Místo brambor jsme si k tomu dali kus kus uvařený v zeleninovém bujónu a bylo to výborné!!!!

  • Mlsounek | 22. 12. 2004 14:34

    Záleží na každém jak sladí poměr koření. Když to někdo přežene nemůže soudit, že by recept byl špatný, správný kuchař si poradí a myslím, že je to chuťovka...

  • Kuchařka on-line | 22. 12. 2004 13:28

    Jan Michalko: kazdemu chutna neco jineho. Co se pozivatelnosti tyce, jde o to, jestli jste to pripravil dle uvedeneho postupu nebo podle sebe. Dle ostatnich komentaru a nazoru si kladu otazku, kde asi soudruzi z NDR udelali chybu ...

  • Jan Michalko | 22. 12. 2004 12:51

    Podle me to je moc koreni najednou a nakonec se to ani neda jist.

  • Ivule | 13. 12. 2004 13:54

    Mému muži to nechutnalo,nemá rád bylinky, ale já se synem jsme si na tom pošmakovali už poněkolikáte.

  • Pavla Karbanova | 12. 12. 2004 15:39

    Nám to teda moc nechutnalo. Nic zvláštního.

  • sabrina | 30. 11. 2004 14:41

    opravdu vynikajici.....pohadka :-) musim rici lepsi rizky jsem nejedla. dekuji

  • Blanka | 28. 11. 2004 17:19

    Zkusila jsem přesně dle návodu. Opravdu vynikající!! Jen na závěr jsem maso vyndala a zbylou směs zalila smetanou..nemělo to chybu.

  • Petr | 22. 11. 2004 18:30

    Právě jsem to vyzkoužel a musím souhlasit. Bylo to velmi chutné. Jediné, co mi chybělo byl gyros. Příště si ho ale seženu.

  • MILAN | 20. 11. 2004 08:50

    SKUSIM TO.

  • Luba Jurcakova | 8. 11. 2004 21:33

    Vyborna obmena: do masa nedavam pivo, len na zaver pokvapkat olejom, aby sa vsetko "spojilo". Nechat v ladnicke odlezat. Po osmazeni vybrat z panvice, vypek zaliat asi 1,5 dcl sladkej smotany, dochutit kari a solou. Potom zaliat maso a podavat s ryzou. Dnes som to varila - verte stoji to za to!

  • Lubor | 2. 11. 2004 20:01

    Vynikající

  • Mila Korinkova | 31. 10. 2004 14:20

    nemela jsem gyros a cibuli jen cervenou,maso jsem nakrajela na spalicky a cibuli na nudlicky, nechala odlezet asi 5 hod a byla to basta velika,recept okamzite adoptuji,vyzkousim original s gyrosem a "rozkecam dal " - diky

  • Yvonka | 12. 10. 2004 16:13

    Pro dospělé vynikající, pro děti trochu méně česneku.

  • Kristýna | 29. 9. 2004 12:47

    Taky jsem to vyzkoušela a opravdu vynikající recept, ještě teď se oliziju když si na tu dobrotu vzpomenu :-)))))

  • Vašek Ostádal | 19. 9. 2004 17:31

    Vynikající je málem slabé slovo. Lze vytvořit i z dalších druhů bílého masa (krůtích či kuřecích vykoštěných stehen - je to ještě šťavnatější). V receptu není přímo uvedeno, ale asi se rozúmí, že před tepelnou úpravou masa seškrabeme marinádu, tu pouze lehce provaříme v hrnečku a na hotové maso či přílohu nalijeme. Tato tepelně upravená marináda se dá právě chilli či tabaskem ještě dochutiti.

  • Martin Kubát | 19. 9. 2004 12:51

    Marinádu jsem přidal k poloopečenému masu a v tom do dodusil, pak s tím přelil brambory na talíři. Fakt dobré. Bál jsem se, že díky mnoha směsem koření to nebude mít výraz,ale překvapilo mne to. Doporučuju. Je to za chvíli hotovéa ne drahé.

  • Maja | 10. 9. 2004 13:28

    Opravdu moc chutné, na hotové prsíčka jsem nastrouhala nivu a bylo to výtečne.

  • Daniela Tučková | 4. 9. 2004 22:06

    Opravdu moc dobré, i manželův mlsný jazýček bylmoc spokojený.

  • r. | 31. 8. 2004 13:34

    naj kuracie prsicka ake som jedol;) a co sa tyka toho "laku" skusil som ho pripravit vo "vypeku" od prsicok - dolial som troska piva, pridal chili omacku, nechal zahustnut a bolo to super;)

  • Bozule Bozulová | 19. 7. 2004 22:32

    prsíčka jsou skvělé - je to vynikající mňamka ***

  • Kuchařka on-line | 19. 7. 2004 19:36

    Marinadu muzete prilit k opekajicimu se masu a stavou z marinady pote polit brambory.

  • Beda Travnicek | 16. 7. 2004 21:06

    Tak si ho mel vypit setrilku :)

  • Petr Jančálek | 12. 7. 2004 15:48

    Potvrzuji, je to výtečné. Akorát by mě zajímalo, jestli jde využít ten lák, ve kterém to bylo naloženo. Bylo mi líto ho vylívat, protože byl moc dobrý.

  • Garli | 26. 6. 2004 20:39

    Neskutečné !!!!

  • Misa | 21. 6. 2004 15:25

    Je to mňamka!

  • Aťa | 13. 6. 2004 20:05

    Asi neřeknu nic nového, vynikající!

  • Anonym | 12. 6. 2004 16:32

    Výborné!!!!!!!!!!!

  • jedlík z jedlíkova | 9. 6. 2004 13:33

    Vyborné!

  • JANA NIESNEROVÁ | 6. 4. 2004 02:52

    TENTO RECEPT JE VELMI DOBRÝ,BA PŘÍMO VYNIKAJÍCÍ,VYZKOUŠEJTE. JANA

  • Ivo | 5. 4. 2004 20:26

    Skvělý recept-lepší jsem ještě nejedl-a to kuře nemusím mít!

  • Ala Ind | 5. 4. 2004 20:25

    Skvělý prsíčka-lepší sem eště nejed

  • Ladin | 2. 4. 2004 22:03

    Škoda jen glutamanu v kořenících směsích a sójovce. Ono pak chutná dobře všechno. Tedy mozek si to myslí. Líbí se mi ale ten krájený česnek. Přeji dobrou chuť!

  • Jana | 20. 3. 2004 19:19

    Bylo to strašně moc dobré, doporučuji všem!

  • Lucie | 19. 3. 2004 09:33

    Bylo to vynikající, doporučuji.

  • rostislav dzuik | 16. 3. 2004 16:36

    bylo to dost dobrý doporučuji

  • Milan | 21. 2. 2004 11:42

    opravdu super

  • Vendy Zdražilová | 9. 2. 2004 07:40

    Tak jsem v sobotu uvařila tento pokrm a strašně moc nám to chutnalo. Fakt výtečné, doporučuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chilli Cibule Grilovací koření Gyros koření Kari Kuřecí prsa Olej Pepř mletý Petrželová nať Pivo Provensálské bylinky Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zelné závitky s mletým masem

Zelné závitky s mletým masem

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

"Pravé" Baileys

"Pravé" Baileys

Nakládané sýrové kostky

Nakládané sýrové kostky

Fazolový salát univerzál

Fazolový salát univerzál

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Apple crumble

Apple crumble

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Domácí kulajda

Domácí kulajda

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

100
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
43
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
39
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
36
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
35
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer slavných sportovců

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí prsíčka á la Lada
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Kuřecí prsíčka Nenasyta
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka ala iNDY
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact