Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a upevníme masovými jehlami. Poté obalíme v trojobalu a po všech stranách smažíme v rozpáleném oleji.
CHtěl bych vám poděkovat za skvělý recept je mi 12 let a něco jsem se přiučil 1*.
Jiří Kašpar
|14. 3. 2008 11:38
CHtěl bych vám poděkovat za skvělý recept je mi 12 let a něco jsem se přiučil 1*.
Lusinda
|15. 12. 2007 12:47
Luxusní!V jednoduchosti a kvalitních surovinách je síla.Manžel po obědě dokonce sám navrhl,že dojede pro vánoční nákup do shoppingu(a beze mě).BTW-nemáte p.Lado v rukávu nějaký receptík,po kterém by chtěl vyblejskat i okna?:o)))) za 1!
Ell
|14. 11. 2006 14:12
Závitky se dělají ve friťáku mnohem snadněji, rovnoměrně se opečou po obou stranách a nehrozí, že by se nesprávnou manipulací na pánvičce "protrhly".
Pavla
|24. 10. 2006 12:42
výborný recept,zkusila sem i místo klobásy dát syrečky a musim říct,že nám to chutnalo ještě víc.
Ondra přímení ńěkdy jindy
|17. 10. 2006 13:59
Nemám slov no takovéto jídlo kdyby někdo označil za blivajz tak by to bylo asi poslední co by řek protože ještě nikdy sem nic nejedl co by mi tak chutnalo stejně jako mojí rodině. Táta vlastní restauraci a dal to do ruky profesionálovi a ten to tak ještě upravil že se olizujeme jestě teď a ještě hodně dlouho budeme dávám za 1 i když je to přesno ještě pořád není dost pro tenhle pokrm dobré!!!!!
hanka
|13. 8. 2006 15:48
můžete mi prosím poradit, zda se závitky dají dělat i ve friťáku? moc prosim o vaši radu,jsem začínající kuchařka, děkuji moc
Anonym
|9. 8. 2006 16:46
já to plním nivou a je to výborné
Jana
|25. 3. 2006 01:48
Já potřu kapsu uvnitř plnotučnou hořčicí podle chuti,sůl,a naplním kousky ostřejší klobásy nebo chutného párku,kouskem červené papriky a hranolkem sýra-Niva je dobrá,nebo Hermelín.Z masa vytvořím kapsu,obalím v trojobalu-mouka,vejce,strouhanka,a zvolna smažím.To je důležité,aby se maso propeklo.Nebo osmažím jen mírně a dám na vymaštěný pekáček do trouby asi na 15 min.S bramborami,bramborovou kaší nebo jen s chlebem a zeleninovým salátem to nemá chybu.
Alice Váchová
|15. 2. 2006 14:23
Stejně jako Alisia píše, tak já je také obaluji v těstíčku, ale sýrovém (strouhaný sýr, mouka polohrubá , mléko, sůl, vejce, libovolné koření, zelené natě). Doporučuji vyzkoušet
Alisia Z.
|13. 2. 2006 19:19
Obalené v pivním těstíčku je vynikající, lépe nám chutná než v trojobalu
Airan Novakova
|11. 2. 2006 20:28
Manzel to delal pred chvili k veceri s hranolkama a sopskym salatem, musim jen pochvalit. S tou klobasou vytecne! Davam 1
David
|20. 11. 2005 12:37
Je to mňamka, ale v mém podání to mohlo být trochu kořeněné - Prsíčka vymazat česnekem a zasypat grilovacím kořením. Na obalení nepoužít klasický trojobal se strouhankou, ale těstíčko z mouky, vajíčka a mléka.Jinak OK
Jana Han
|10. 9. 2005 06:50
Vyborne. Pridala jsem trochu spenatu co mne zbyl, ale nevyslo to na vsechny, jeden byl se zbytkem brokolice a byla to take basta. Ovsem ostatni prisady podle zadaneho predpisu. Jeste zbyly dva kousky, cekaji v mrazaku na smazeni. Uz se na ne tesime!
pupen Hons
|28. 6. 2005 21:47
Lahůdka pro mlsné jazýčky!!!
Jiří Vymětal
|29. 12. 2004 12:30
Použil jsem uzený sýr, skvělé !
Hanka
|13. 12. 2004 17:00
taky sem vyzkoušela moc mňam mňam
Monika
|29. 11. 2004 09:35
Bylo to velmi chutné.Doporučuju všem.Kteří mají rádi sýr Nivu-mohu doporučit změnu.Všem kteří vyzkouší přeji dobrou chuť.
Martina
|14. 10. 2004 11:22
Výborný, tímto jídlem se přejídáme pokaždé, když něco slavíme. Jen místo čabajky vkládáme šunku a jako příloha je výborná bramborová kaše. Mňam
ladislav Vozňák
|30. 8. 2004 19:34
výborné - čabajku můžete nahradit šunkou
MIchaela
|29. 7. 2004 21:51
je to moc a moc vynikajici
Ivana
|3. 6. 2004 11:24
Opravdu vynikající a velice rychlé.
Miroslav
|2. 6. 2004 21:03
Moc chutný.
Jana
|2. 6. 2004 19:28
Je to výborné já bych ještě místo eidamu dala sýr Niva pro lepší chutˇ
petr jan
|1. 6. 2004 15:43
výborné
Alena
|17. 5. 2004 09:59
Velice chutné.
Zdeněk Kovář
|1. 2. 2004 14:40
Rozhodně doporučuji, je to výtečné papáníčko ;) Tu čabajku bych se určitě nesnažil nahradit nějakou levnější variantou ...