• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka á la Lada
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka á la Lada

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 29
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka á la Lada
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • sůl
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 1
      ks čabajská klobása
    • hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a upevníme masovými jehlami. Poté obalíme v trojobalu a po všech stranách smažíme v rozpáleném oleji.
2
Vynikající s opékanými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 15:08

    Uložila jsem si do oblíbených, máme doma několik čabajek z dárkových balíčků pro manžela ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:14

    Naše nejoblíbenější

  • Jiří Kašpar | 14. 3. 2008 11:38

    CHtěl bych vám poděkovat za skvělý recept je mi 12 let a něco jsem se přiučil 1*.

  • Jiří Kašpar | 14. 3. 2008 11:38

    CHtěl bych vám poděkovat za skvělý recept je mi 12 let a něco jsem se přiučil 1*.

  • Lusinda | 15. 12. 2007 12:47

    Luxusní!V jednoduchosti a kvalitních surovinách je síla.Manžel po obědě dokonce sám navrhl,že dojede pro vánoční nákup do shoppingu(a beze mě).BTW-nemáte p.Lado v rukávu nějaký receptík,po kterém by chtěl vyblejskat i okna?:o)))) za 1!

  • Ell | 14. 11. 2006 14:12

    Závitky se dělají ve friťáku mnohem snadněji, rovnoměrně se opečou po obou stranách a nehrozí, že by se nesprávnou manipulací na pánvičce "protrhly".

  • Pavla | 24. 10. 2006 12:42

    výborný recept,zkusila sem i místo klobásy dát syrečky a musim říct,že nám to chutnalo ještě víc.

  • Ondra přímení ńěkdy jindy | 17. 10. 2006 13:59

    Nemám slov no takovéto jídlo kdyby někdo označil za blivajz tak by to bylo asi poslední co by řek protože ještě nikdy sem nic nejedl co by mi tak chutnalo stejně jako mojí rodině. Táta vlastní restauraci a dal to do ruky profesionálovi a ten to tak ještě upravil že se olizujeme jestě teď a ještě hodně dlouho budeme dávám za 1 i když je to přesno ještě pořád není dost pro tenhle pokrm dobré!!!!!

  • hanka | 13. 8. 2006 15:48

    můžete mi prosím poradit, zda se závitky dají dělat i ve friťáku? moc prosim o vaši radu,jsem začínající kuchařka, děkuji moc

  • Anonym | 9. 8. 2006 16:46

    já to plním nivou a je to výborné

  • Jana | 25. 3. 2006 01:48

    Já potřu kapsu uvnitř plnotučnou hořčicí podle chuti,sůl,a naplním kousky ostřejší klobásy nebo chutného párku,kouskem červené papriky a hranolkem sýra-Niva je dobrá,nebo Hermelín.Z masa vytvořím kapsu,obalím v trojobalu-mouka,vejce,strouhanka,a zvolna smažím.To je důležité,aby se maso propeklo.Nebo osmažím jen mírně a dám na vymaštěný pekáček do trouby asi na 15 min.S bramborami,bramborovou kaší nebo jen s chlebem a zeleninovým salátem to nemá chybu.

  • Alice Váchová | 15. 2. 2006 14:23

    Stejně jako Alisia píše, tak já je také obaluji v těstíčku, ale sýrovém (strouhaný sýr, mouka polohrubá , mléko, sůl, vejce, libovolné koření, zelené natě). Doporučuji vyzkoušet

  • Alisia Z. | 13. 2. 2006 19:19

    Obalené v pivním těstíčku je vynikající, lépe nám chutná než v trojobalu

  • Airan Novakova | 11. 2. 2006 20:28

    Manzel to delal pred chvili k veceri s hranolkama a sopskym salatem, musim jen pochvalit. S tou klobasou vytecne! Davam 1

  • David | 20. 11. 2005 12:37

    Je to mňamka, ale v mém podání to mohlo být trochu kořeněné - Prsíčka vymazat česnekem a zasypat grilovacím kořením. Na obalení nepoužít klasický trojobal se strouhankou, ale těstíčko z mouky, vajíčka a mléka.Jinak OK

  • Jana Han | 10. 9. 2005 06:50

    Vyborne. Pridala jsem trochu spenatu co mne zbyl, ale nevyslo to na vsechny, jeden byl se zbytkem brokolice a byla to take basta. Ovsem ostatni prisady podle zadaneho predpisu. Jeste zbyly dva kousky, cekaji v mrazaku na smazeni. Uz se na ne tesime!

  • pupen Hons | 28. 6. 2005 21:47

    Lahůdka pro mlsné jazýčky!!!

  • Jiří Vymětal | 29. 12. 2004 12:30

    Použil jsem uzený sýr, skvělé !

  • Hanka | 13. 12. 2004 17:00

    taky sem vyzkoušela moc mňam mňam

  • Monika | 29. 11. 2004 09:35

    Bylo to velmi chutné.Doporučuju všem.Kteří mají rádi sýr Nivu-mohu doporučit změnu.Všem kteří vyzkouší přeji dobrou chuť.

  • Martina | 14. 10. 2004 11:22

    Výborný, tímto jídlem se přejídáme pokaždé, když něco slavíme. Jen místo čabajky vkládáme šunku a jako příloha je výborná bramborová kaše. Mňam

  • ladislav Vozňák | 30. 8. 2004 19:34

    výborné - čabajku můžete nahradit šunkou

  • MIchaela | 29. 7. 2004 21:51

    je to moc a moc vynikajici

  • Ivana | 3. 6. 2004 11:24

    Opravdu vynikající a velice rychlé.

  • Miroslav | 2. 6. 2004 21:03

    Moc chutný.

  • Jana | 2. 6. 2004 19:28

    Je to výborné já bych ještě místo eidamu dala sýr Niva pro lepší chutˇ

  • petr jan | 1. 6. 2004 15:43

    výborné

  • Alena | 17. 5. 2004 09:59

    Velice chutné.

  • Zdeněk Kovář | 1. 2. 2004 14:40

    Rozhodně doporučuji, je to výtečné papáníčko ;) Tu čabajku bych se určitě nesnažil nahradit nějakou levnější variantou ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Hladká mouka Kuřecí maso Plátkový sýr Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Brokolicová krémová polévka

Brokolicová krémová polévka

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Jidášky našich babiček

Jidášky našich babiček

Kapr pro paní Jarčuškovou

Kapr pro paní Jarčuškovou

Salát Caesar

Salát Caesar

Slunečnicový chléb domácí

Slunečnicový chléb domácí

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

124
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
90
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
76
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
70
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
61
Brokolicové těstoviny
Brokolicové těstoviny

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa v slanině
Kuřecí prsa v slanině
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka á la Lada
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact