• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka á la Lada
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsíčka á la Lada

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 29
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsíčka á la Lada
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • sůl
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 1
      ks čabajská klobása
    • hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a upevníme masovými jehlami. Poté obalíme v trojobalu a po všech stranách smažíme v rozpáleném oleji.
2
Vynikající s opékanými brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jarka O. | 19. 10. 2010 15:08

    Uložila jsem si do oblíbených, máme doma několik čabajek z dárkových balíčků pro manžela ;-)

  • Ladia
    Ladia | 19. 10. 2010 09:14

    Naše nejoblíbenější

  • Jiří Kašpar | 14. 3. 2008 11:38

    CHtěl bych vám poděkovat za skvělý recept je mi 12 let a něco jsem se přiučil 1*.

  • Jiří Kašpar | 14. 3. 2008 11:38

    CHtěl bych vám poděkovat za skvělý recept je mi 12 let a něco jsem se přiučil 1*.

  • Lusinda | 15. 12. 2007 12:47

    Luxusní!V jednoduchosti a kvalitních surovinách je síla.Manžel po obědě dokonce sám navrhl,že dojede pro vánoční nákup do shoppingu(a beze mě).BTW-nemáte p.Lado v rukávu nějaký receptík,po kterém by chtěl vyblejskat i okna?:o)))) za 1!

  • Ell | 14. 11. 2006 14:12

    Závitky se dělají ve friťáku mnohem snadněji, rovnoměrně se opečou po obou stranách a nehrozí, že by se nesprávnou manipulací na pánvičce "protrhly".

  • Pavla | 24. 10. 2006 12:42

    výborný recept,zkusila sem i místo klobásy dát syrečky a musim říct,že nám to chutnalo ještě víc.

  • Ondra přímení ńěkdy jindy | 17. 10. 2006 13:59

    Nemám slov no takovéto jídlo kdyby někdo označil za blivajz tak by to bylo asi poslední co by řek protože ještě nikdy sem nic nejedl co by mi tak chutnalo stejně jako mojí rodině. Táta vlastní restauraci a dal to do ruky profesionálovi a ten to tak ještě upravil že se olizujeme jestě teď a ještě hodně dlouho budeme dávám za 1 i když je to přesno ještě pořád není dost pro tenhle pokrm dobré!!!!!

  • hanka | 13. 8. 2006 15:48

    můžete mi prosím poradit, zda se závitky dají dělat i ve friťáku? moc prosim o vaši radu,jsem začínající kuchařka, děkuji moc

  • Anonym | 9. 8. 2006 16:46

    já to plním nivou a je to výborné

  • Jana | 25. 3. 2006 01:48

    Já potřu kapsu uvnitř plnotučnou hořčicí podle chuti,sůl,a naplním kousky ostřejší klobásy nebo chutného párku,kouskem červené papriky a hranolkem sýra-Niva je dobrá,nebo Hermelín.Z masa vytvořím kapsu,obalím v trojobalu-mouka,vejce,strouhanka,a zvolna smažím.To je důležité,aby se maso propeklo.Nebo osmažím jen mírně a dám na vymaštěný pekáček do trouby asi na 15 min.S bramborami,bramborovou kaší nebo jen s chlebem a zeleninovým salátem to nemá chybu.

  • Alice Váchová | 15. 2. 2006 14:23

    Stejně jako Alisia píše, tak já je také obaluji v těstíčku, ale sýrovém (strouhaný sýr, mouka polohrubá , mléko, sůl, vejce, libovolné koření, zelené natě). Doporučuji vyzkoušet

  • Alisia Z. | 13. 2. 2006 19:19

    Obalené v pivním těstíčku je vynikající, lépe nám chutná než v trojobalu

  • Airan Novakova | 11. 2. 2006 20:28

    Manzel to delal pred chvili k veceri s hranolkama a sopskym salatem, musim jen pochvalit. S tou klobasou vytecne! Davam 1

  • David | 20. 11. 2005 12:37

    Je to mňamka, ale v mém podání to mohlo být trochu kořeněné - Prsíčka vymazat česnekem a zasypat grilovacím kořením. Na obalení nepoužít klasický trojobal se strouhankou, ale těstíčko z mouky, vajíčka a mléka.Jinak OK

  • Jana Han | 10. 9. 2005 06:50

    Vyborne. Pridala jsem trochu spenatu co mne zbyl, ale nevyslo to na vsechny, jeden byl se zbytkem brokolice a byla to take basta. Ovsem ostatni prisady podle zadaneho predpisu. Jeste zbyly dva kousky, cekaji v mrazaku na smazeni. Uz se na ne tesime!

  • pupen Hons | 28. 6. 2005 21:47

    Lahůdka pro mlsné jazýčky!!!

  • Jiří Vymětal | 29. 12. 2004 12:30

    Použil jsem uzený sýr, skvělé !

  • Hanka | 13. 12. 2004 17:00

    taky sem vyzkoušela moc mňam mňam

  • Monika | 29. 11. 2004 09:35

    Bylo to velmi chutné.Doporučuju všem.Kteří mají rádi sýr Nivu-mohu doporučit změnu.Všem kteří vyzkouší přeji dobrou chuť.

  • Martina | 14. 10. 2004 11:22

    Výborný, tímto jídlem se přejídáme pokaždé, když něco slavíme. Jen místo čabajky vkládáme šunku a jako příloha je výborná bramborová kaše. Mňam

  • ladislav Vozňák | 30. 8. 2004 19:34

    výborné - čabajku můžete nahradit šunkou

  • MIchaela | 29. 7. 2004 21:51

    je to moc a moc vynikajici

  • Ivana | 3. 6. 2004 11:24

    Opravdu vynikající a velice rychlé.

  • Miroslav | 2. 6. 2004 21:03

    Moc chutný.

  • Jana | 2. 6. 2004 19:28

    Je to výborné já bych ještě místo eidamu dala sýr Niva pro lepší chutˇ

  • petr jan | 1. 6. 2004 15:43

    výborné

  • Alena | 17. 5. 2004 09:59

    Velice chutné.

  • Zdeněk Kovář | 1. 2. 2004 14:40

    Rozhodně doporučuji, je to výtečné papáníčko ;) Tu čabajku bych se určitě nesnažil nahradit nějakou levnější variantou ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Hladká mouka Kuřecí maso Plátkový sýr Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Osvěžující ovocný dort

Osvěžující ovocný dort

Velikonoční beránek dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční beránek dle časopisu F.O…

Müsli tyčinky II.

Müsli tyčinky II.

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty a parmazánem

Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

60
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
45
Avokádová pomazánka
Avokádová pomazánka
45
Tvarůžkový steak
Tvarůžkový steak
36
Ajťácké Chilli con carne
Ajťácké Chilli con carne
35
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Zpěvák z O5 a Radeček Polák a dohra stížnosti: Doktor „Hovado“ se ozval

Zpěvák z O5 a Radeček Polák a dohra stížnosti: Doktor „Hovado“ se ozval

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa v slanině
Kuřecí prsa v slanině
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa zapečená se špenátem
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsa Zina Jupitera
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí prsíčka ala iNDY
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsíčka á la Lada
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact