Rýži uvaříme ne do měkka, maso nakrájíme na větší kostky, česnek utřeme a vše smícháme i se solí a pepřem.
2
Dáme do zapékací mísy zalijeme šlehačkou, poklademe plátky másla a hodně zasypeme sýrem. Zvolna zapékáme, až je maso hotové. Čím více česneku, komu nevadí, tím lépe.
Je to fakt super...dali sme tam toho česneku asi pět stružků...mam z toho opocenej nos....prostě skvělí,plus sýrová krustička dokonalá
Kamil
|15. 7. 2006 16:05
Zrovna jsem dojedl. Je to fakt super. Dělal jsem to v horkovzdušné troubě při 175°C asi 30 minut. Česneku jsem dal asi půl paličky a docela to stačilo.Chuťově super.
Janča
|3. 2. 2006 20:16
Velmi nám to chutnalo. Česneku jsem dala celou paličku. Měla jsem strach, že ho bude moct, ale bylo to výborné :) Vřele doporučuji :)
Anonym
|3. 2. 2006 16:31
Vypadá to jednoduše, rychle a chutně. Vyzkouším to. Česnekem šetřit nebudu.