Maso (celá prsa) osolíme, opepříme. V pekáčku rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibulku, nakrájené žampióny a vše do zlatova osmahneme. Do této směsi vložíme maso a rychle necháme zatáhnout. Pak přiklopíme pokličkou a dáme péct do trouby.
2
Když je maso upečené, vyndáme ho a do zbylého vývaru přilijeme tolik vody, kolik chceme mít omáčky a ještě lehce vydusíme. Do šlehačky zaděláme mouku, aby byla bez hrudek a vše přidáme do vývaru a povaříme dokud není omáčka hotova. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do omáčky. Podáváme s těstovinami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva Pavlickova,Bratislava
|23. 6. 2005 10:05
Je to výborné, robievam ich dosť často, všetkým nám chutia.
Airan Novakova
|23. 6. 2005 09:21
Zrovna jsem si pomyslela neco podobneho co Alena D, vypada to dobre a ja miluji jidla, co se delaji v troube. Uz predem vim, ze nam to bude chutnat:-))
Alena D.
|22. 6. 2005 19:01
To zni dobre, ukladam do oblibenych a az pominou vedra, vyzkousim :)