Na přípravu tohoto jídla potřebujeme 2 pánve. Čerstvé nebo mražené fazolky nakrájíme na kousky a krátce je osmažíme na pánvi s menším množstvím oleje. Maso nakrájíme na malé plátky, asi 3x4 cm, 0,5 cm silné, promíchejte je v misce se solamylem a vejcem. Na ohni rozehřejeme druhou pánev, přidáme do ní asi polovinu množství oleje a do hodně rozpáleného oleje vložte maso.
2
Rychle mícháme a plátky oddělujeme od sebe, aby se nespekly. Až maso zbělí, asi za 2 minuty, přidáme do pánve předsmažené fazolky. Za tu dobu fazolky částečně změknou. Pak přidáme mletý kmín, vegetu, dle chuti dosolíme a úplně nakonec přidáme česnek, nakrájený na jemné nudličky. Dále nesmažíme, česnek by měl zůstat skoro syrový. Příloha těstoviny nebo rýže.
Právě jsem dovařila a obědvám a je to opravdu vynikající a lehké jídlo. Sice jsem neměla vegetu, protože ji nepoužívám, ale i tak je to mňamka a určitě zařazuji do seznamu oblíbených jídel. Dávám jedničku s hvězdičkou.