• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
4fotografie
Nahrát fotku
 

Kuřecí prsa nadívaná mozzarellou jsou výtečným obědem, na kterém si pochutná celá rodina.

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí řízky prsní
    • šalvěj 12 lístků
    • 3
      snítka oregáno
    • 110
      g mozzarella
    • 1
      lžíce smetana 12%
    • olivový olej
    • 30
      g máslo
    • 60
      ml kuřecí vývar
    • 125
      ml bílé víno - suché

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky podélně nařízněte tak, aby vznikla kapsa. Odložte pár lístků šalvěje a většinu nasekejte i s oreganem nadrobno. Mozzarellu promíchejte se smetanou a bylinkami a naplňte kapsy kuřete.

RADA: Uchovávání sýrů

2
Na velké pánvi, ideálně s těžkým dnem, rozehřejte olej, řízky orestujte dozlatova, z každé strany 4 až 5 minut, odložte je na talíř a překryjte alobalem a uložte v teple.
3
Do pánve přidejte třetinu másla, přilijte vývar s vínem, přiveďte k varu, seškrábněte přípečky a zredukujte na polovinu. Vmíchejte máslo a až se rozpustí, krátce na něm orestujte další lístky šalvěje. Pak vraťte do pánve maso a jen ho prohřejte.

RADA: Silný vývar

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mexické nadívané kuře

Mexické nadívané kuře

Kuře tandoori

Kuře tandoori

Kuře na houbách

Kuře na houbách

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno - suché Kuřecí řízky Kuřecí vývar Máslo Mozzarella Olivový olej Oregáno Šalvěj Smetana 12%
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí polévka s kapáním

Kuřecí polévka s kapáním

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Kokosové kari s krůtími prsíčky

Kokosové kari s krůtími prsíčky

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Bostonské krémové mufiny

Bostonské krémové mufiny

Rychlé povidlové řezy

Rychlé povidlové řezy

Zeleninové pohankové "rizoto"

Zeleninové pohankové "rizoto"

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Dušený listový špenát na špeku (slanině)

Dušený listový špenát na špeku …

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

61
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
58
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
49
Zapečená červená čočka s kuřecím masem a mozzarellouu
Zapečená červená čočka s…
47
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
35
Bramboráky se zelnou směsí
Bramboráky se zelnou…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz První týden práce Laďky Něrgešové po operaci nádoru: Nechce žádné úlevy, zírají kolegové

První týden práce Laďky Něrgešové po operaci nádoru: Nechce žádné úlevy, zírají kolegové

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa pod peřinkou
Kuřecí prsa pod peřinkou
Kuřecí prsa s bramborami, dýní a bylinkovým jogurtem
Kuřecí prsa s bramborami, dýní a…
Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami
Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s cuketou
Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem
Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa s bylinkovou mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact