• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

autor: Institut Kompliment
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 9
doba přípravy: 105 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 150
      g kuřecí prsa
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 300
      g kysané zelí
    • 100
      g cibule
    • koření na drůbež bez soli

Postup přípravy receptu

1
Římský hrnec ponoříme na 15 minut do dřezu se studenou vodou. Mezitím pokrájíme nadrobno cibuli a v míse smícháme s kysaným zelím a olejem.
2
Římský hrnec vyjmeme z vody a naplníme zelím. Zelí poklademe kuřecím masem a posypeme kořením. Přiklopíme víkem a vložíme do studené trouby a zapneme na 200°C. Díky odpařování vody z keramického hrnce během pečení se nemusíme starat o podlévání, zhruba po 90 minutách je hotovo.
3
Recept můžete použít pro přípravu obědu nebo večeře. V rámci udržovacího režimu jsou vhodnou přílohou vařené brambory.
4
----
5
//
6
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.//
7
----
8
Energetická hodnota:
9
Hodnoty (pro 1 porci):
10
Energetická hodnota: 1208 kJ
11
Bílkoviny: 31 g
12
Sacharidy: 22 g
13
Tuky: 10 g
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Rajčatová polévka Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment

Italská polévka Minestrone Institutu…

Kuře s chřestem v alobalu Institutu Kompliment

Kuře s chřestem v alobalu Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Zdravě i chutně Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření na drůbež Kuřecí prsa Kysané zelí Rostlinný olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sendvič s tuňákem

Sendvič s tuňákem

Arabské kuře

Arabské kuře

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Bramborové knedlíky ze studených brambor

Bramborové knedlíky ze studených…

Květákový nákyp s kuřecím masem

Květákový nákyp s kuřecím masem

Lískové koláčky

Lískové koláčky

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Citronová bábovka z pomazánkového másla

Citronová bábovka z pomazánkového…

Boloňské fazole pro vegany

Boloňské fazole pro vegany

Doporučujeme

50 minut
Dýňová panenka Wellington s batátovými hranolky

Dýňová panenka Wellington s…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

48
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Dušený listový špenát na špeku (slanině)
Dušený listový špenát na…
17
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
AHA.cz Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Felix a Dáda u hrobu Aničky: Neúplná urna a proč nepřišel její bratr

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Kupujete si oblečení, které potom nenosíte? Zkuste v obchodě tyto triky!

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

Co se dělo na Tháliích, když kamery zhasly: Mejdan na jevišti, pivko ve Slávii a cigáro na schodech

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Horoskop na další týden: Komu se ozve bývalá láska a kdo si musí dát pozor na podvodníky?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa na majolce
Kuřecí prsa na majolce
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact