• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na nivě
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa na nivě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa na nivě
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • brambory
    • sýr niva
    • cibule
    • bazalka
    • rama Cremefine (příp. smetana ke šlehání)
    • rostlinný olej (na vymazání pekáče)

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, naklademe do vymazaného pekáče. Na brambory naklademe plátky masa, na maso naklademe kolečka cibule nebo pórku.
2
Posypeme hustě rozdrobenou nivou a bazalkou (dle chuti). Vše zalijeme smetanou. Nesolíme. Dáme do trouby na 220 °C a necháme 20 minut zapéct.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí nudličky na nivě

Kuřecí nudličky na nivě

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

Kuřecí prsa s broskvemi a švestkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mišák | 12. 8. 2012 12:28

    Vynikající, rychlé, jednoduché. Moc děkuji za tento recept. Moc jsme si pochutnali.

  • Beata Škanderová | 20. 7. 2008 22:31

    Tá bazalka má byť čerstvá? A aké bylinky sa dajú použiť okrem bazalky? Keď mám nové zemiaky, nerozvaria sa v rúre?

  • Daniel Trusina | 20. 7. 2008 13:44

    Naprosto skvělě, když nechcete strávit moc času v kuchini. Super je že si nemusíte lámat kolik tam dát jakého koření a dělat si starosti aby to nebylo přesolené popřípadě neosolen (což ocení ocení takový kuchařští amatéři jako sem já:)

  • Nikol | 8. 5. 2005 00:13

    FANTASTICKE, jednoduche, rychle.

  • Abies Alba | 9. 4. 2005 09:38

    Romča: Syrové.

  • Romča | 8. 4. 2005 17:26

    Nechápu, jestli ty brambory mají být předem uvařené nebo se tam dávají syrové (?) Jen, co si ujasním tuhle maličkost, tak to určitě vyzkouším!

  • Vít Jabůrek | 7. 2. 2005 18:19

    Výborný recept. Doporučuji péct v uzavřeném skleněném pekáči a v horkovzdušné troubě asi 30 minut. Má to tu správnou šťávičku a brambory jsou akorát. Bazalka je nezbytná, nivy tak 200g a aspoň dvě cibule. Pro dvě osoby tři větší brambory.

  • Hana Chadimová | 23. 5. 2004 11:20

    Tato specialitka byla moc dobrá a jsem vám vděčná že jste tento recept dala na tuto stránku bylo to dobré a celé rodině to chutnalo.Ještě jednou děkuji a nashledanou v dalším komentáři!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Brambory Cibule Kuřecí maso Rama Rostlinný olej Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Hraběnčin rebarborový koláč

Hraběnčin rebarborový koláč

Hrnková kávová buchta

Hrnková kávová buchta

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Jablečňáky s perníkem podle Ládi Hrušky (knedlíky)

Jablečňáky s perníkem podle Ládi…

Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

212
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
185
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
91
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
68
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
55
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na nivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact