Maso osolíme a naložíme do směsi oleje, vína a medu, přidáme na jemná kolečka nakrájenou cibuli, uložíme do chladu na 24 hodin. Zprudka opečeme. Chutná s hranolky nebo s rýží.
přidala jsem hodně pepře, aby to bylo trochu pikantnější a půl lžíce sojovky... moc dobré jídlo.
zdena
|28. 11. 2011 09:54
teď to mám naložený,tak jsem zvědavá,mám ráda jídlo,kolem kterýho se nemusí lítat,celý dopoledne ;-)
Kristýna
|23. 9. 2011 17:47
Nezkoušel jste někdo místo rostlinného olivový olej?
muffii
|2. 1. 2011 00:50
vynikajici! :) jeste s tou cibulkou... :-P :-) :-[
Li Bu
|30. 10. 2007 20:24
Ještě jsem chtěla napsat, že jsem tam sójovku nedávala. Jídlo bylo jemné, ale přitom dostatečně výrazné. To si myslím, že by sójovka přerazila.... a taky jsem dala na kamarádovu radu, který říká, že se na víně nemá šetřit (nemyslím množstvím :)), a to ani když je pouze na vaření. Přidala jsem tedy léty osvědčenou "moravskou kvalitku" a můžu jenom doporučit :)
Li Bu
|30. 10. 2007 20:13
Mňamina :)
Petra K.
|17. 6. 2007 10:17
vynikající, ještě jsem přidala 2 lžíce sójové omáčky do směsi a to nikdo neodolal.