• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na majolce
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa na majolce

autor: mirdi
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 21
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa na majolce
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • 1
      sklenice majonéza
    • 3
      ks cibule 2-3, nebo pórek
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření (nebo koření dle chuti)
    • anglická slanina
    • plátkový sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáče rozetřeme trochu majolky, nandáme prsa, na to nasypeme na drobno nakrájenou cibuli nebo pórek okořeníme grilovacím kořením. Poté vložíme plátky anglické slaniny a plátky sýra a to celé opět potřeme majolkou a dáme na 45 minut péct.
2
Přílohu můžeme použít vařené brambory nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapékaná kuřecí prsa

Zapékaná kuřecí prsa

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Máťa | 20. 7. 2014 14:11

    Bylo to gůt, uvařil jsem k tomu ještě fazolový lusky jako přílohu, ale asi by to příště chtělo nějak nízkotučnou majonézu, bylo to fakt hodně mastný. Jinak jsem k tomu nakrájel dvě červený cibule a to chutnalo perfektně, kořenil jsem to jenom pepřem (ale hodně) a taky se to k tomu hodilo

  • Simča Sládková | 23. 8. 2009 17:29

    Tak postup "nejprve s poklcí a dopéci bez" se osvědčil. Chuťově to bylo dobré, ale na náš vkus dost mastné. Majolka a ještě slanina.... Když jsem to po těch 35 minutách šla odkrývat, plavalo to v tuku.... Takže pro nás asi příště bez slaniny.

  • Simča Sládková | 23. 8. 2009 12:11

    Antonia, není zač.... Také jsem se konečně k tomuto receptu propracovala, i když v mém provední je to trochu vaření "na téma". Neboť: majonéza doma byla, ale ne ve vaničce - ta ve skle je trochu tekutější, snad to neva. Kuřecí doma bylo, ale ne prsa, nýbrž stehenní řízky (my je raději, jsou šťavňatější. A sýr doma byl, ale ne plátkový - neva, nakrájela jsem ho :-), A k cibuli jsem navíc přidala asi 5 žampionů na plátky, které mi doma zbývaly... Právě je to v troubě, sprostě to voní a podle receptu to bude trvat ještě 20 minut, než se na to budeme moci vrhnout :-). Nenašla jsem, zda se to peče odkryté, či otevřené, tak jsem to dala přikryté a na posledních 10 minut to chci otevřít. Snad to tak bude dobře....

  • Antonia Trusková | 23. 3. 2009 09:56

    Dakujem za odpoved.

  • Simča Sládková | 22. 3. 2009 23:59

    V plastové krabičce je 100ml majolky.

  • Antonia Trusková | 22. 3. 2009 23:09

    Kedze u nás neexistuje ani jedno spomínané balenie majonézy (predpokladám, ze tým sa v Cechách myslí "majolka"), mohli by ste uviest objem?Dakujem

  • Miroslav Horáček | 9. 3. 2009 16:33

    Jedná se o plastovou krabičku.

  • Dagmar Peldová | 9. 3. 2009 10:15

    Miroslave, mohl by jste upřesnit, kolik majolky? Jedná se o skleničku nebo plastovou krabičku?Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Majonéza Pepř mletý Plátkový sýr Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Arabský Lahmacun aneb Turecká pizza

Škvarky z domácí pekárny

Škvarky z domácí pekárny

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Vepřová panenka se žampiony-minutka

Cizrna na italský způsob II.

Cizrna na italský způsob II.

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Kokosová žmolenka (drobenka)

Kokosová žmolenka (drobenka)

"Paneláková" buchta

"Paneláková" buchta

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

153
Ostružinový džem s jahodami
Ostružinový džem s…
91
Schwarzwaldská brokolice s mozzarellou
Schwarzwaldská brokolice…
83
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
50
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
48
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Martina z nekonečné Ulice Holíková porodila! Ukázala první »selfie« miminka

Martina z nekonečné Ulice Holíková porodila! Ukázala první »selfie« miminka

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa na česneku
Kuřecí prsa na česneku
Kuřecí prsa na kari (minutka)
Kuřecí prsa na kari (minutka)
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na majolce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact