• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na majolce
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí prsa na majolce

autor: mirdi
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 20
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí prsa na majolce
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso prsa
    • 1
      sklenice majonéza
    • 3
      ks cibule 2-3, nebo pórek
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření (nebo koření dle chuti)
    • anglická slanina
    • plátkový sýr

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí prsa naklepeme, osolíme a opepříme. Na dno pekáče rozetřeme trochu majolky, nandáme prsa, na to nasypeme na drobno nakrájenou cibuli nebo pórek okořeníme grilovacím kořením. Poté vložíme plátky anglické slaniny a plátky sýra a to celé opět potřeme majolkou a dáme na 45 minut péct.
2
Přílohu můžeme použít vařené brambory nebo hranolky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Kuřecí prsa s mozzarellou a broskví

Zapékaná kuřecí prsa

Zapékaná kuřecí prsa

Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment

Kuřecí prsa na zelí Institutu…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Máťa | 20. 7. 2014 14:11

    Bylo to gůt, uvařil jsem k tomu ještě fazolový lusky jako přílohu, ale asi by to příště chtělo nějak nízkotučnou majonézu, bylo to fakt hodně mastný. Jinak jsem k tomu nakrájel dvě červený cibule a to chutnalo perfektně, kořenil jsem to jenom pepřem (ale hodně) a taky se to k tomu hodilo

  • Simča Sládková | 23. 8. 2009 17:29

    Tak postup "nejprve s poklcí a dopéci bez" se osvědčil. Chuťově to bylo dobré, ale na náš vkus dost mastné. Majolka a ještě slanina.... Když jsem to po těch 35 minutách šla odkrývat, plavalo to v tuku.... Takže pro nás asi příště bez slaniny.

  • Simča Sládková | 23. 8. 2009 12:11

    Antonia, není zač.... Také jsem se konečně k tomuto receptu propracovala, i když v mém provední je to trochu vaření "na téma". Neboť: majonéza doma byla, ale ne ve vaničce - ta ve skle je trochu tekutější, snad to neva. Kuřecí doma bylo, ale ne prsa, nýbrž stehenní řízky (my je raději, jsou šťavňatější. A sýr doma byl, ale ne plátkový - neva, nakrájela jsem ho :-), A k cibuli jsem navíc přidala asi 5 žampionů na plátky, které mi doma zbývaly... Právě je to v troubě, sprostě to voní a podle receptu to bude trvat ještě 20 minut, než se na to budeme moci vrhnout :-). Nenašla jsem, zda se to peče odkryté, či otevřené, tak jsem to dala přikryté a na posledních 10 minut to chci otevřít. Snad to tak bude dobře....

  • Antonia Trusková | 23. 3. 2009 09:56

    Dakujem za odpoved.

  • Simča Sládková | 22. 3. 2009 23:59

    V plastové krabičce je 100ml majolky.

  • Antonia Trusková | 22. 3. 2009 23:09

    Kedze u nás neexistuje ani jedno spomínané balenie majonézy (predpokladám, ze tým sa v Cechách myslí "majolka"), mohli by ste uviest objem?Dakujem

  • Miroslav Horáček | 9. 3. 2009 16:33

    Jedná se o plastovou krabičku.

  • Dagmar Peldová | 9. 3. 2009 10:15

    Miroslave, mohl by jste upřesnit, kolik majolky? Jedná se o skleničku nebo plastovou krabičku?Díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Majonéza Pepř mletý Plátkový sýr Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Masarykovo cukroví z Krkonoš

Kuřecí prsa na majolce

Kuřecí prsa na majolce

Zeleninová pánev

Zeleninová pánev

Cuketovo-čokoládový koláč

Cuketovo-čokoládový koláč

Celerová pomazánka s česnekem

Celerová pomazánka s česnekem

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Sladko-kyselé vepřové po thajsku

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Špenátový salát s mozzarellou

Špenátový salát s mozzarellou

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

117
Zeleninová polévka s drožďovou zavářkou
Zeleninová polévka s…
21
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
21
Jablečná buchta
Jablečná buchta
19
Dušené vepřové maso s hlívou
Dušené vepřové maso s…
17
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Kuřecí prsa na česneku
Kuřecí prsa na česneku
Kuřecí prsa na kari (minutka)
Kuřecí prsa na kari (minutka)
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na pórku
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na švestkách
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
Kuřecí prsa na zelí Institutu Kompliment
  • Recepty.cz
  • Kuřecí prsa na majolce
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact