Bylo to gůt, uvařil jsem k tomu ještě fazolový lusky jako přílohu, ale asi by to příště chtělo nějak nízkotučnou majonézu, bylo to fakt hodně mastný. Jinak jsem k tomu nakrájel dvě červený cibule a to chutnalo perfektně, kořenil jsem to jenom pepřem (ale hodně) a taky se to k tomu hodilo
Tak postup "nejprve s poklcí a dopéci bez" se osvědčil. Chuťově to bylo dobré, ale na náš vkus dost mastné. Majolka a ještě slanina.... Když jsem to po těch 35 minutách šla odkrývat, plavalo to v tuku.... Takže pro nás asi příště bez slaniny.
Antonia, není zač.... Také jsem se konečně k tomuto receptu propracovala, i když v mém provední je to trochu vaření "na téma". Neboť: majonéza doma byla, ale ne ve vaničce - ta ve skle je trochu tekutější, snad to neva. Kuřecí doma bylo, ale ne prsa, nýbrž stehenní řízky (my je raději, jsou šťavňatější. A sýr doma byl, ale ne plátkový - neva, nakrájela jsem ho :-), A k cibuli jsem navíc přidala asi 5 žampionů na plátky, které mi doma zbývaly... Právě je to v troubě, sprostě to voní a podle receptu to bude trvat ještě 20 minut, než se na to budeme moci vrhnout :-). Nenašla jsem, zda se to peče odkryté, či otevřené, tak jsem to dala přikryté a na posledních 10 minut to chci otevřít. Snad to tak bude dobře....
Dakujem za odpoved.
V plastové krabičce je 100ml majolky.
Kedze u nás neexistuje ani jedno spomínané balenie majonézy (predpokladám, ze tým sa v Cechách myslí "majolka"), mohli by ste uviest objem?Dakujem
Jedná se o plastovou krabičku.
Miroslave, mohl by jste upřesnit, kolik majolky? Jedná se o skleničku nebo plastovou krabičku?Díky.