Vše nakrájíme na kousky a vrstvíme do pekáče. Snažíme se vrstvy barevně hezky střídat. Na vrstvu s masem přijde čubrica. Nesmí se jí dát ale mnoho! Jako uplně vrchní vrstva se nejlépe hodí anglická slanina, která se tímto krásně opeče.
2
Pečeme asi 30 minut ve středně vyhřáté troubě. Potom zalejeme smetanou s nastrouhanou nivou a česnekem. Celé zapékáme ještě tak 15-20 minut. Jako příloha se hodí kromě knedlíku všechno.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana H.
|19. 9. 2004 18:40
Nevím jestli jsem dobře porozuměla návodu, ale opravdu vše jsem rozkrájela na kousky, včetně masa. Po upečení mi nezbyly žádné vrstvy, ale celé se to rozsypalo.Papriky pustily hodně vody. Příště to udělám na plátky a bez nivy.Zanikla chuť čubrici, která překrásně voní. Jinak se bytem linula překrásná vůně. Jinak docela dobré.