Rychlá polévka, na jejíž přípravu zužitkujete zbylé vařené či pečené kuřecí maso, je variací na tradiční kuřecí vývar, díky hutnějším těstovinám je ale sytější.
Mrkev očistěte a nakrájejte na stejnoměrné kostky. Vložte do kuřecího vývaru a vařte na mírném ohni asi 10 minut. Přidejte těstoviny a vařte podle velikosti 2–5 minut.
2
Do polévky přidejte na drobné kousky nakrájené vařené kuřecí maso a prohřejte asi 3 minuty.
3
Dochuťte solí a čerstvě pomletým pepřem, na talíři dozdobte najemno krájenou petrželkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Téééra
|17. 2. 2016 17:18
Nechápu, že tu vždy musí být negativní komentář.
Děkuji paní za recept!!! Sama vymýšlím pouze jakési hokusy pokusy.
A na negativní komentáře prďte, paní asi nemá nic lepšího na práci, než kritizovat ostatní.
alča
|8. 10. 2015 19:36
nechápu, z čeho bych použila zbylé vařené kuřecí maso. Vývar je kde???? Takže já uvařím kuřecí maso, abych měla silnější vývar, přidám Knorr kuřecí bujon - je bez glutamátu, konzervantů a barviv a dodá polévce "silnější" chuť. Nudle vždy - ať vařím své a nebo kupované - vařím zvlášť, po zcezené přidám teprve do plévky.