Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lada
|14. 11. 2013 11:23
Kapání je v polévce vynikající, děti ho mají nejradši a pro mně to je nejrychlejší zavářka. 1.
Laura
|18. 6. 2011 22:53
myslím že ta polévka je výborná ale mělo by se do ní přidat nějaké ještě lepší koření a to kapání by tam nemělo být měli by tam být nudle ale jinak je to super dík za komentář :-)
Do tejto polievky jednoznačne patria niťovky, ešte k tomu domáce. To KAPÁNi by som dala určite do cesnačky.
Viola
|6. 2. 2008 18:02
Výborná polievočka.Mám výhradu k osmaženiu zeleniny na oleji alebo na čokolvek inom. Dámy, toto je vývar!!!,ktorý má pohladiť črevá a žalúdok a nie ich ešte zaťažiť.Tento vývar je výborný i pri onemocnení,pri rekonvalescencii. Tak žiadne smaženie, to si nechajte do "zeleninovej polievky"!!!!
Marsí
|2. 10. 2007 13:20
Také osmažím mrkev na másle nebo na jiném tuku pro hezkou barvu polévky, no a když se mi fakt nechce nebo nestíhám, tak tam přidám pro barvu trochu kurkumy...:-)
Tereza J.
|2. 10. 2007 13:02
Polievka bude mať krajšiu farbu, keď sa nareže nadrobno alebo nastrúha a krátko opečie na tuku. Potom priliať vývar. Kapanie je výborné, mám ho rada v polievke tiež. Je to zmena, aby nebolo vždy v polievke to isté. Zeleninu by som nevyhadzovala, je pravda, že niečo sa vyvarí do polievky, ale tá vláknina, ktorá ostane, je pre človeka nenahraditeľná. Polievka je veľmi dobrá. Ľahká a zdravá.
Petra Fojtíková
|2. 10. 2007 09:10
A tu mrkvičku přidáš syrovou, tvrdou a neuvařenou, anonyme? Možná bys měl být tak trochu radikálněji zaměřený a zkusit taky něco nového. Tahle polévka je fakticky skvělá. Ještě do ní dám vždy kousek masoxu.
Anonym
|23. 8. 2007 01:12
nějak nevid¨ím důvod, proč bych měla do ¨vývaruz dávat povařit zeleninu CELOU, pak ji vybírat, ¨rozkrájet na kousky a znovu ji do plívky vracet. Já prostě spolu s kuřecím masem ¨povařím cibuli, česnek (tím nešetřím), kousek celeru, kousek petržele, v létě navíc kus celerové nati, pak polívku přecedím, masíčko vyberu a pokrájím - a to jediné vrátím zpátky, zbytek z cedníku vyhodím (beztak se všechny živiny už do vývaru vyvařily), a přidám mrkvičku, kousek pórku,useekanou čerstvou nebo sušenou nať, nudličky, a ještě chvilku povařím. Kápání NIKDY!.
Anonym
|23. 8. 2007 01:05
No hlavně, když v ní NEBUDE to kápání - bléééé
Jana Valová
|22. 8. 2007 17:48
tato polévka je výborná
Renda ***
|18. 8. 2007 17:24
Prímovní polívčička,výborná!
kateřina Vrabcová
|2. 3. 2006 21:34
Přidala jsem si ještě kuřecí prsíčka nakrájené na kostičky a moc jsem si pochutnala.
Laďa
|6. 9. 2005 13:00
suprovní a hlavně dobrá polévka.mňam,mňam
Veronika R.
|17. 8. 2005 23:03
aaa..moje oblibena s kapanickem, na to nedam dopustit, kam se na to hrabou nudle