Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji do zlatova. Mezitím rozmixujeme broskve a zakysanou smetanu na jemný krém. K masu přidáme sójovou omáčku, med a krém, promícháme a povaříme asi 2 minuty.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Míla Kořínková
|28. 3. 2006 13:43
Před chvílí jsme dojedli -s rýží. Broskve díky sójové omáčce nejsou v jídle na chuti vůbec poznat,příště tam přidám jednu pokrájenou na kostičky,i tak nám moc chutnalo, píšu si do oblíbených.Díky.
Jana Komínová
|8. 6. 2005 12:59
Nakrájet na kousky jsem to nikdy nezkoušela. Ač taky nemám moc ráda ovoce k masu, tento recept naší rodině zachutnal. Občas dělám i verzi bez sójové omáčky, která chutná více mé dvouapůlété dceři.
Alena D.
|7. 6. 2005 23:24
To zni dokonce vic nez dobre! Jakepak by to bylo, kdyby se ty broskve nemixovaly ale treba jen nakrajely na kousky?
Alojs Jezek
|7. 6. 2005 16:17
Já ty broskve rád :o))
Evík
|7. 6. 2005 14:18
Hmmm, zní to mooooc dobře, až na ty broskve. Já k masu ovoce ne-e, ale bez toho už to zase nebude ono. Škoda.