• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kuřecí plněné závitky s omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí plněné závitky s omáčkou

autor: Garinka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí plněné závitky s omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 2
      ks paprika
    • 1
      balíček kysané zelí
    • podravka
    • 1
      plechovka žampiony
    • olej
    • voda
    • masox
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky naklepene přes igelitový sášek, aby se nám nepotrhaly. Na prkénko si připravíme plátek šunky, na něj dáme jeden naklepaný řízek. Řízek posypeme trošku podravkou a dáme plátek sýra. Na sýr dáme trošku zelí a papriku, kterou jsme si nakrájeli na nudličky.
2
Zabalíme a ovážeme provázkem, aby se nám závitky nerozpadly. Dáme do pekáče, přidáme olej a trošku vody a dáme péct.
3
Když už jsou závitky skoro upečené, tak k nim přidáme žampióny a necháme dopéct. Vyndáme upečené závitky, přidáme vodu a necháme v troubě ještě chvilku povařit. Potom zahustíme jíškou, kterou jsme si udělali z hladké mouky a vody, přidáme masox a ještě trošku podravky a necháme to chvilku povařit. Nakonec k tomu přidáme závitky a necháme ve vypnuté troubě dojít. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Letní závitky s arašídovou omáčkou

Letní závitky s arašídovou omáčkou

Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou

Toskánské závitky z mletého masa s…

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 24. 5. 2006 23:15

    Dakujem vsetkým za odpoved. Som zo Slovenska ale zijem v zahranicí uz skoro stvrt storocia. My doma nesolíme, namiesto toho pouzívame rôzne koreniny (tradicné, ale v strednej Európe tiez menej tradicné na "oklamanie" jazyka, pretoze pri dnesnom stresi je menej skodlivé mierne korenit, nez solit).Este raz dakujem.

  • Anonym | 24. 5. 2006 09:02

    Podravka by sa mohla nahradit korenim Maggi - Harmonia chuti, chutovo je urcite lepsia.

  • Anonym | 24. 5. 2006 06:50

    Podravka nebo Vegeta je směs sušené zeleniny,soli,glutasolu.Je to směs slaná.Dalo by se to nahradit čerstvou rozmixovanou kořenovou zeleninou,kterou před použitím mírně prosolíte a necháte zavadnout.

  • beba | 23. 5. 2006 21:37

    Podravka je juhoslovanská vegeta. Je to pomletá sušená slaná zmes zeleniny a používa sa na dochutenie jedál. Neviem, či ste Andrejka zo Slovenska, ale tu ju majú v každom obchode buď v sáčikoch ako je korenie - na vrchu je taký červený kuchár, alebo v 1/4 kg, 1/2 kg aj 1 kg balení v modrom sáčiku.

  • Andrea | 23. 5. 2006 19:10

    Môzete mi vysvetlit, co je to "Podravka"? Tu to neexistuje. Cím sa to dá nahradit? Masox nie je dostacujúci kvôli soli? Alebo to nie je slané?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Kysané zelí Masox Olej Paprika Plátkový sýr Podravka Šunka Voda Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Houbové karbanátky s mletým masem

Houbové karbanátky s mletým masem

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Cibulovo-česneková plec

Cibulovo-česneková plec

Citronovo-hruškový koláč

Citronovo-hruškový koláč

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Jednoduchý rybí guláš - rychle a chutně

Jednoduchý rybí guláš - rychle a…

Jednoduchý jogurtový ořechový / kokosový beránek

Jednoduchý jogurtový ořechový /…

Doporučujeme

30 minut
Fazolky nakyselo s vejci

Fazolky nakyselo s vejci

10 minut
Domácí lučina

Domácí lučina

45 minut
Bleskové kuře na paprice

Bleskové kuře na paprice

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

Poslední sledované recepty

51
Knedlíky s dušenými jablíčky / hruškami
Knedlíky s dušenými…
46
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
46
Srbské rizoto (ze školní jídelny)
Srbské rizoto (ze školní…
30
Domácí lučina
Domácí lučina
21
Šopský salát
Šopský salát

Zajímavé články

Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
Zázračný rakytník a jeho využití v kuchyni
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich super koláč, džem nebo omáčku
10 nejlepších receptů z ostružin: Udělejte z nich…
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do dvaceti minut!
Těstovinový salát je chutný oběd hotový do…
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z jednoho hrnce
Od pondělí do pátku: Chutné a jednoduché večeře z…
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy, jak ji využít při přípravě oběda nebo večeře
Tatarská omáčka není jen chutný doplněk. Tipy,…
AHA.cz Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Pawlowská v péči odborníků: Kolik zhubla a o své roli v Zoo

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Parfémy podle horoskopu: Blíženci vyhledávají svěží vůně, Štírům sedí smyslné a výrazné aroma

Ženy.cz Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Utíká váš muž za mladší? Nechte ho a začněte žít

Blesk.cz Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

Zemřel Oldo Hlaváček (†91) z pořadu Vtipnější vyhrává: Covidová doba ho semlela!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

Největší zlatokopky zvěrokruhu: Komu jde jenom o peníze?

  • Recepty.cz
  • Kuřecí plněné závitky s omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact