• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kuřecí plněné závitky s omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Kuřecí plněné závitky s omáčkou

autor: Garinka
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kuřecí plněné závitky s omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks kuřecí maso řízek
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 2
      ks paprika
    • 1
      balíček kysané zelí
    • podravka
    • 1
      plechovka žampiony
    • olej
    • voda
    • masox
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí řízky naklepene přes igelitový sášek, aby se nám nepotrhaly. Na prkénko si připravíme plátek šunky, na něj dáme jeden naklepaný řízek. Řízek posypeme trošku podravkou a dáme plátek sýra. Na sýr dáme trošku zelí a papriku, kterou jsme si nakrájeli na nudličky.
2
Zabalíme a ovážeme provázkem, aby se nám závitky nerozpadly. Dáme do pekáče, přidáme olej a trošku vody a dáme péct.
3
Když už jsou závitky skoro upečené, tak k nim přidáme žampióny a necháme dopéct. Vyndáme upečené závitky, přidáme vodu a necháme v troubě ještě chvilku povařit. Potom zahustíme jíškou, kterou jsme si udělali z hladké mouky a vody, přidáme masox a ještě trošku podravky a necháme to chvilku povařit. Nakonec k tomu přidáme závitky a necháme ve vypnuté troubě dojít. Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Letní závitky s arašídovou omáčkou

Letní závitky s arašídovou omáčkou

Toskánské závitky z mletého masa s rajskou omáčkou

Toskánské závitky z mletého masa s…

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea | 24. 5. 2006 23:15

    Dakujem vsetkým za odpoved. Som zo Slovenska ale zijem v zahranicí uz skoro stvrt storocia. My doma nesolíme, namiesto toho pouzívame rôzne koreniny (tradicné, ale v strednej Európe tiez menej tradicné na "oklamanie" jazyka, pretoze pri dnesnom stresi je menej skodlivé mierne korenit, nez solit).Este raz dakujem.

  • Anonym | 24. 5. 2006 09:02

    Podravka by sa mohla nahradit korenim Maggi - Harmonia chuti, chutovo je urcite lepsia.

  • Anonym | 24. 5. 2006 06:50

    Podravka nebo Vegeta je směs sušené zeleniny,soli,glutasolu.Je to směs slaná.Dalo by se to nahradit čerstvou rozmixovanou kořenovou zeleninou,kterou před použitím mírně prosolíte a necháte zavadnout.

  • beba | 23. 5. 2006 21:37

    Podravka je juhoslovanská vegeta. Je to pomletá sušená slaná zmes zeleniny a používa sa na dochutenie jedál. Neviem, či ste Andrejka zo Slovenska, ale tu ju majú v každom obchode buď v sáčikoch ako je korenie - na vrchu je taký červený kuchár, alebo v 1/4 kg, 1/2 kg aj 1 kg balení v modrom sáčiku.

  • Andrea | 23. 5. 2006 19:10

    Môzete mi vysvetlit, co je to "Podravka"? Tu to neexistuje. Cím sa to dá nahradit? Masox nie je dostacujúci kvôli soli? Alebo to nie je slané?Dakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kuřecí maso Kysané zelí Masox Olej Paprika Plátkový sýr Podravka Šunka Voda Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Smetanovo kokosový jablečný moučník

Dort s ovocem a želatinou

Dort s ovocem a želatinou

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Třené houskové knedlíky (nekynuté)

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Rýže se zelím a mletým masem

Rýže se zelím a mletým masem

Banánová bleskovka - dort

Banánová bleskovka - dort

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Svěží koláč s lesním ovocem

Svěží koláč s lesním ovocem

Bábovka s rebarborou - šlehačková

Bábovka s rebarborou - šlehačková

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

71
Ševcovský mls - trochu jinak
Ševcovský mls - trochu…
39
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
29
Pastýřský koláč
Pastýřský koláč
25
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Kuřecí plněné závitky s omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact