Kuřecí plátky osolíme a obalíme v mleté skořici. Krátce restujeme na pánvi na oleji a hotové připravíme na talíř. Na čistý olej v pánvi dáme nasekaný česnek, krátce orestujeme, přidáme vodou naředěný kečup s rozmíchaným solamylem a necháme přejít varem až zgelovatí. Hotovou omáčkou přelijeme orestované kuřecí plátky. Podáváme s americkými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markéta Hrádková
|23. 6. 2009 13:31
Maso se skořicí bylo výborné. Je to zas něco jiného než s běžným kořením. Jedli jsme jej s bramborem a bylo to taky dobré, jen to chce udělat víc omáčky.
Tajtrlik
|8. 1. 2007 09:55
maso se skořicí mě moc neokouzlilo-příště to zkusím s jiným kořením, ale omáčka je geniální-rychlá a lehká.