Kuřecí plátky posolíme a naskládáme do pečící misky. Nakrájíme na hrubo cibule a necháme zpěnit na oleji (oleje může být míň), přidáme kečup a necháme chvíli povařit. Poté přilijeme vlažnou vodu a dochutíme kořením, jak kdo má rád. Směs nalijeme na plátky a dáme péct na 175 °C. Až jsou plátky měkké, je hotovo. Podáváme s hranolkami, nebo brambory a polijeme směsí z plátků.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Markétka Kalistová
|9. 10. 2006 18:58
Je to pepř který je trošku hrubší než obyčejný a je do něj přidána pomerančová kůra, má velmi specifickou chut, takze s ním opatrně, kupuji ho u Antonína, v obyčejném krámku mají citronový, ten neni taky vůbec špatný