Francouzský plátek
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Váš recept jsem si vytiskla-zdá se být velmi chutný jen pozměním majonézu a nahradím ji zakysanou smetanou.
výborný :-) i bez těch banánů na které jsem zapoměla :-)
Rumové koblihy
Podvodnice
Babiččin sádlový koláč
Krkonošský hubník
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Kokosová bábovka s kefírem
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory