Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdeňka
|16. 5. 2008 17:51
Dnes jsem dělala k obědu,chuťově jsou opravdu dobré,ale přestože jsem je pekla na titanové pánvi,placičky se díky sýru přichycovaly a šly špatně obracet.Takže výsledek nebyly placičky,ale trhanec.Tak jsem zbytek vrzla upéct do trouby a bylo to.Dávám za 1.
Lenka
|16. 5. 2008 12:46
Tenhle recept je tu samozřejmě už v mnoha podobách a pod různými názvy. Mně se ale líbí to, jak pracuje lidová tvořivost: původně se maso "nastavovalo" velkým množstvím nakrájené cibule nebo pórku, tady je zase použit sýr a místo oleje zřejmě ta majonéza.S tou cibulí je to možná méně kalorické, já placičky ochucuju kari kořením.