Jano dik, me to smazeni v troube laka napr. pri smazeni kvetaku je nas doma docela dost a jeden kvetak nikdy nestaci :-) brzo vyzkousim
Folii,myslim alobal a nebo muzes pouzit pecici papir,to hlavne proto,aby se nezamazal plech.
Skuste jednou až budete cokoliv smažit (řízky, kapra, ...) dat si vedle do kastrulku vařící vodu a tou vodou usmažený řízek protahnout, neuvěříte pokud neuvidíte kolik mastnoty zustane ve vodě.
My považujeme obalování za nejrychlejší způsob přípravy jídla. Z vajíčka a mouky řidké těstíčko, potom do strouhanky a šup do friťáku. Smažení ve friťáku je nejzdravější ze všeho smažení. Můj žaludek by nepřijal ani trochu mastného a to dosáhnu, když smažím v dobře rozpáleném friťáku a pak ještě nechám vysát na papír. ubrousku.
Jano prosim te jakou folii pocakas olejem?? bud tak hodna a upresni to. Diky moc
Zkuste smazit v troube.i Je to chutnejsi,ne nacucane olejem,a nemusi se stat u plotny.Folii potru olejem,naskladam maso,ktere take "pocakam"olejem, a pecu na 200 stupnu do zlatova. Kdyz je spodni strana osmazena, obratim a dopekam na druhe strane,jako pri smazeni."Smazim" takto i vanocni ryby.Timto zpusobem delam,smazeny kvetak,karbanatky,proste vse co se smazi v oleji na panvi.
Záleží na tom, jací jsou to strávníci. A když si dáš do misky s víkem (takové ty plastové, co se v nich skladují potraviny v ledničce) mouku, protřepeš to s nudličkami a to samé uděláš s vejcem, tak ti zbývá pouze "rozplacování" ve strouhance :-)) Ale je to opravdová mňamka, hlavně pro ty, kteří stejně jako my mají rádi česnek.
O tom,že je to vynikající,není pochyb,ale rychlé se mi to nezdá.Když to budu dělat pro čtyřčlennou rodinu,tak u obalování strávím mládí.Ale nepochybuji o tom, že i tak to asi stojí za to.