Paličky promíchejte v marinádě z řepkového oleje, sambal oelek, šťávy z 1 limetky a soli. Přikryjte a nechte asi 2 hodiny odležet v lednici. Troubu zapněte na 200 °C. Paličky přendejte do pekáče a pečte asi 30 minut dozlatova. Mezitím připravte salát. Česnek a chilli papričky nasekejte najemno. Smíchejte v rendlíku asi 100 ml vody, přidejte cukr, rybí a sójovou omáčku. Metličkou vmíchejte škrob a přiveďte k varu. Nechte vychladnout. Mrkev, celer a lusky očistěte a nakrájejte na tenké plátky. Arašídy nasucho opražte na pánvi a nasekejte je nahrubo. Nudle připravte podle návodu. Ve woku rozehřejte trochu arašídového oleje a zeleninu za stálého míchání zpěňte. Přidejte slité nudle a arašídy a dochuťte chilli omáčkou. Podávejte se zbylou omáčkou, pečenými paličkami a cibulkou.