Kuřecí maso (nezáleží na tom, z jaké části pochází) uvaříme, obereme a nakrájíme na libovolnou velikost (čím menší, tím se jídlo rychleji uvaří). Na rozpáleném oleji necháme zesklovatět cibulku se stroužkem česneku, přidáme maso a restujeme asi pět minut. Mezitím si uvaříme čínské nudle (nebo těstoviny), do kterých najemno nastrouháme menší mrkev. K restujícímu se masu přidáme na kolečka nakrájený pórek či jarní cibulku.
2
Celou směs dochutíme dle momentálního stavu surovin - já většinou používám kari, sladkou papriku, vegetu, někdy ochutím worchesterem, sójovkou nebo nějakou omáčkou na grilování/steaky.
3
Nudle přidáme ke kuřecí směsi, promícháme a necháme chvíli zarestovat. Nakonec přidáme dvě lžíce kečupu a celé jídlo můžeme ještě zjemnit pár lžícemi smetany.