Kuřecí maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou. Vložíme na rozehřátý tuk a za stálého míchání zvolna opékáme. Zakapeme worchesterem a podle potřeby zastříkneme troškou vína nebo vývaru. Do měkkého masa přidáme rozdrobenou nebo nastrouhanou nivu. Promícháme a ihned podáváme. Vhodné přílohy: brambory, hranolky, rýže, rýžové nudle, zelenina.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
David
|19. 6. 2013 15:39
Kombinace mléko, víno, worcester, niva nemá chybu. Doporučuji s hranolkama a pak ještě nastrouhat parmazán a posypat pažitkou. Vypadá to luxusně a parmazán zvýrazní sýrovou chuť. 8-)
Klárí
|3. 2. 2011 20:02
Nepopsatelný :) Vynikajicí dobrota, přítel byl nadšenej, dokonce se vloupal do kuchyně a ujídal přímo z pánve :) :-) :-)
Pavlina
|6. 12. 2010 18:03
To jídlo je přímo božský... ni lepšího jsem ještě vživote nejedla. Fakt je to prostě super.
Odté doby co jse si podela v restaoraci nic jiného doma nedelam!!!! :-P :-P :-P
Jana
|6. 1. 2008 18:49
Tohle jídlo s přítelem děláme už nějaký čas pořád dokola, jsme závislí na Nivě.. opravdu vynikající!!! Jako přílohu většinou pečeme brambory v troubě. A má jednu obrovskou výhodu - načatá lahev vína se dá popíjet už při vaření ;-)
Michaela K.
|21. 8. 2006 19:42
no já bych tam možná dala i třeba smetanu (jako zalít), jsem to jedla v restauraci a bylo to přímo super. :)
Markéta
|20. 9. 2005 17:33
Hostím tímto jídlem návštěvy a všichni si ode mě berou recept. Je to opravdu vinikající. Podotýkám, že podlitým vínem - to nemá chybu! :o)
petra
|11. 3. 2005 14:20
rychlá a dobrá minutka!!!!!
Markéta
|31. 12. 2004 11:56
Perfektní jídlo - nejlepší z celého tohoto sereru
Jana z VM
|25. 11. 2004 07:40
Je to švanda, co dokáže překlep!!!
Anet
|24. 11. 2004 17:16
Kuřecí maso je výborný, niva taky-takže to nemá chybu.Zkuste to taky .o))
Renata
|9. 11. 2004 13:20
Vyborne a rychle jidlo!!!!! Doporucuji vsem, pridala jsem jeste cibulku
Lada Kovářová
|16. 9. 2004 13:38
Ani močka ani omáčka, ale škrobová moučka. Přidává se kvůli zahuštění pokrmu.
Jana
|15. 9. 2004 17:29
Močku bych nedávala žádnou, ale zkus ta dát " omáčku" :-))).