Jenom detail, když máte světlou omáčku je dobré do ní dát pár kapek worcestru
Je to ok... Chodil jsem na tohle do jedné restaurace, se smaženýma bramborovýma mřížkama, ale pak to přestali nabízet, tak si to dělám doma sám. Tohle chutná dobře, tak dělám podle tohoto. Jo a cibule bych řekl, že stačí i jenom jedna ;-)
No,ja misto te vody dávám předem udělaný vývar z kuřete a nedá se to srovnat :-) Někdy k této variaci přídávam žampiony. Jarní cibulku,kterou osmahnu na sádle s cibulkou a ve finále jí tam přidávám taky a ke konci by neměla chybět majoránka:-)
Tak ted jsem to dodělala a je to dobrůtka - díky moc za výborný recept ;-)
dělám to již po několikáté a vždy bezvadné. Díky za recept! :-|
Stálo to za hovno!!
Nebylo to špatné
Jednoduché, rychlé a báječné jako od maminky!!