Den předem si připravíme pažitkovou smetanu a dáme do lednice. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opeříme a opečeme na pánvi na rozpáleném oleji do zlatova. Přidáme nakrájený pórek, směs promícháme a mírně orestujeme. Zmírníme oheň na minimum, do této směsi přidáme nastrouhanou nivu. Nivu promícháme s masem a pórkem a prohříváme směs tak dlouho, dokud se sýr nezačne rozpouštět. Hned vmícháme smetanovo-pažitkovou směs, přidáme kečup. Podáváme s dušenou kapustou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela K.
|21. 8. 2006 19:44
a musí tam být ten kečup? mě se to nějak nezdá
Růžena Šimková
|14. 4. 2006 12:58
Dělala jsem bez dušené kapusty,je to výborný recept,dobrá chuť.
Marie Demčáková
|28. 11. 2005 17:32
tento recept vařím dost často,takže pažitková smetana je tak jak se správně domníváte smetanu smícháme s nasekanou petrželkou vůbec se nemusíte bát že vám bude kapusta nějak narušovat chut ,dělám tenhle recept i přátelům a všichni si moc pochutnají. Mějte se krásně a hezký den .Marie
Jana Wernischova
|25. 11. 2005 12:18
Pod pojmeme pažitková smetana míníte prosté smíchání smetany s nakrájenou pažitkou? A ještě tohle: kapustu milujeme na všechny způsoby, ale přece jenom: netluče se už v tomhle případě právě s tou opažitkovanou smetanou?