Všechny ingredience rozsekáme v robotu na jemnou fáš, kterou vložíme do mikroténového sáčku. Ustřihneme růžek tak, aby otvor měl průměr cca 1,5 cm a těsto vymačkáváme. Jednotlivé kousky odsekáváme nožem. Vaříme v polévce 15 minut. Během varu můžeme přidat zeleninu.
2
Velmi podobné nočky mívali v jedné čínské restauraci, tak jsem recept zkusila rekonstruovat podle chuti a myslím, že je to ono.
Šárko, jsem ráda, že jste vyzkoušela. Je to dobrota, ale teď v létě se polévka asi moc neuplatní. Dětem skutečně chutnají i samotné, a nejen jim.
Amy -
|4. 8. 2009 20:32
Šárko, jsem ráda, že jste vyzkoušela. Je to dobrota, ale teď v létě se polévka asi moc neuplatní. Dětem skutečně chutnají i samotné, a nejen jim.
Šárka Machová
|4. 8. 2009 13:53
Fajn recept, vyzkoušela jsem a jsem spokojená. Zajímavá alternativa pro obzvláštnění vývaru. Ale myslím, že by tyhle noky našly i širší užití, hlavně pro děti... třeba do rajské omáčky apod. Jsou jemné a dobře stravitelné.
Amy -
|8. 3. 2009 14:50
Děkuji za vyzkoušení. Ale nebojte se je udělat i bez sody. Úžasně se nafouknou i jen tím vajíčkem! pěkný den, Pájo
Pája S
|8. 3. 2009 13:43
Amy,zkoušela jsem tyto noky a musím říci,že je to výborné!! Tedy protlačovala jsem je přes haluškovaš a přidala špetičku sody,aby to bylo kypřejší.Tyto nočky se stanou u nás stálicí.Za jedna !!!