Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka Machovská
|28. 9. 2010 10:26
mám podobný recept kuřecí závitky řízky se osolí,opepří pomažou krenexem pokladou šunkou a plátky tvrdého sýra zavinou..na oleji se zpění cibulka kterou zasypu mletou paprikou přidám trošku vody a závitky zprudka opeču..dusím do změknutí nakonec zahustím kysanou smetanou..fakt dobré jí ještě do šťávy než ji zahustím přidávám jeden slepičí nebo kuřecí bujón a samozřejmě dochutím
Lůča
|14. 9. 2005 03:05
Zas tak pikantní to nebylo, ta šunka, kuřecí maso a sýr chuť dost zjemňují. Skusila bych vepřové, přidala navíc hořčici, česnek a určitě bych to nepekla v alobalu, ale přímo na pekáči... zdálo se mi to moc "vodnaté". ale to už by byl úplně jiný recept. Každý máme prostě jiné chutě.
Alena Loskot
|18. 6. 2005 06:30
Moc jsme si pochutnali,diky.
Radka Albrechtová
|18. 6. 2005 00:04
No Míšo ono to asi bylo myšlený tak že se to maso má jakoby přehnout, takže ta náplň zůstane uvnitř (nebude přímo na tom alobalu). Doufám že jsem se vyjádřila dobře. Já bych to jakoby zabalila, takže by se alobalu dotýkalo pouze maso.
Míša Procházková
|17. 6. 2005 17:30
jídlo bylo výborné,jen se po něm "zaprášilo". Jen bych sýr dala pod šunku a ne naopak,protože se mi připlácl k alobalu a nešel sundat.Jinak ale opravdu vynikající.
Abies Alba
|15. 6. 2005 15:13
Tak tohle se mi moc líbí a vyzkouším to :o)
Jana Hadravová
|14. 6. 2005 13:20
Doporučuji přečíst recept Evíkova mňamka. Stejný postup, jiná chuť. Oboje mi moooc chutná.
Anonym
|13. 6. 2005 10:21
To nemusí být spatné:o))
Anonym
|12. 6. 2005 16:34
Tvrdý sýr vyměnít za hermelín, je lepší!!!
Airan Novakova
|12. 6. 2005 13:17
Delam neco podobneho, bez alobalu a zalivam to smetanou s tavenym syrem. Je to moc jedle:-))