mám podobný recept kuřecí závitky řízky se osolí,opepří pomažou krenexem pokladou šunkou a plátky tvrdého sýra zavinou..na oleji se zpění cibulka kterou zasypu mletou paprikou přidám trošku vody a závitky zprudka opeču..dusím do změknutí nakonec zahustím kysanou smetanou..fakt dobré jí ještě do šťávy než ji zahustím přidávám jeden slepičí nebo kuřecí bujón a samozřejmě dochutím
Zas tak pikantní to nebylo, ta šunka, kuřecí maso a sýr chuť dost zjemňují. Skusila bych vepřové, přidala navíc hořčici, česnek a určitě bych to nepekla v alobalu, ale přímo na pekáči... zdálo se mi to moc "vodnaté". ale to už by byl úplně jiný recept. Každý máme prostě jiné chutě.
Moc jsme si pochutnali,diky.
No Míšo ono to asi bylo myšlený tak že se to maso má jakoby přehnout, takže ta náplň zůstane uvnitř (nebude přímo na tom alobalu). Doufám že jsem se vyjádřila dobře. Já bych to jakoby zabalila, takže by se alobalu dotýkalo pouze maso.
jídlo bylo výborné,jen se po něm "zaprášilo". Jen bych sýr dala pod šunku a ne naopak,protože se mi připlácl k alobalu a nešel sundat.Jinak ale opravdu vynikající.
Tak tohle se mi moc líbí a vyzkouším to :o)
Doporučuji přečíst recept Evíkova mňamka. Stejný postup, jiná chuť. Oboje mi moooc chutná.
To nemusí být spatné:o))
Tvrdý sýr vyměnít za hermelín, je lepší!!!
Delam neco podobneho, bez alobalu a zalivam to smetanou s tavenym syrem. Je to moc jedle:-))
pikantní recept, beru :o))